Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba bugün adet günüm fakat olamadım iki gün önce testte hiç çizgi yoktu bugün 3 tane yaptım hepsi silik kan verdim 6.23 çıktı kafam çok karıştı kimyasal midirki hevesim kursagimda kaldı
Kızlar merhaba bugün adet günüm fakat olamadım iki gün önce testte hiç çizgi yoktu bugün 3 tane yaptım hepsi silik kan verdim 6.23 çıktı kafam çok karıştı kimyasal midirki hevesim kursagimda kaldı
Iyi düşün iyi olsun belki geç dollenme olmuştur Dongun kaç gün ve yumurtlaman ne zaman oldu biliyomusun 2 gün sonra tekrarliycaksin kan tahlil ini 2 katina cikmasi gerek doktorun bişey demedimi canım
Dongum 32 günde bir ve bu ay yumurtlamam geç oldu testlerle takip ettim ayın 5 inde yumurtladim hemşire 2 gün sonra gene ver dedi ama kimyasal olmasından korkuyorum
Dongum 32 günde bir ve bu ay yumurtlamam geç oldu testlerle takip ettim ayın 5 inde yumurtladim hemşire 2 gün sonra gene ver dedi ama kimyasal olmasından korkuyorum