Testlerde silik çizgi beta HCG 6.23 :(

Vahvah85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2018
347
384
33
40
Kızlar merhaba bugün adet günüm fakat olamadım iki gün önce testte hiç çizgi yoktu bugün 3 tane yaptım hepsi silik kan verdim 6.23 çıktı kafam çok karıştı kimyasal midirki hevesim kursagimda kaldı

Eklentiler

• 20190119_152446.webp
    15 KB · Görüntüleme: 467
Iyi düşün iyi olsun belki geç dollenme olmuştur Dongun kaç gün ve yumurtlaman ne zaman oldu biliyomusun 2 gün sonra tekrarliycaksin kan tahlil ini 2 katina cikmasi gerek doktorun bişey demedimi canım

Dongum 32 günde bir ve bu ay yumurtlamam geç oldu testlerle takip ettim ayın 5 inde yumurtladim hemşire 2 gün sonra gene ver dedi ama kimyasal olmasından korkuyorum

Dongum 32 günde bir ve bu ay yumurtlamam geç oldu testlerle takip ettim ayın 5 inde yumurtladim hemşire 2 gün sonra gene ver dedi ama kimyasal olmasından korkuyorum
Korkma kendine stres yapma etkiler 2 gün sonra inşaallah 2 katına çıkar sağlıklı bi gebelik olur

İnşallah ya ilk kez böyle bir heyecan yaşadım beta değeri baya koydu bana hayırlısı canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…