Havalardan olabilir stres olabilirSelam hanımlar reglim 3gün gecikti kasık bel agrısı aşırı akıntım var. Normal test ve erken gebelik testi yaptim(certain) ikiside negatif çıktı. Ama ben hala regl olmadım. Erkenmi test yaptim yoksa testler dogrumudur? Erken testlerin 6 gune oncesine kadar gosterdigi yaziyo ama sizce ne yapmaliyim ????
Reglim hic şaşmaz normalde de ondan acabamı dedm . Testler dogdur diyosunuz yaniHavalardan olabilir stres olabilirinşallah bebektir bir kan verebilirsin net olsun istiyor isen
İki tAne yapıp ikisi de negatif ise belki geç döllenme falansaReglim hic şaşmaz normalde de ondan acabamı dedm . Testler dogdur diyosunuz yaniufff haftasonu girdi araya
Erken testte çıkar mutlaka varsa çünkü onlar hassas oluyorPersembeye randevu alabildim ozamana kadarolmazsam goruruz artik. Erken test yapinca da cikmayabiliyo diye biliyorum ve bi arkadasim 3 gun gecikmeyle ogrendi daha gecenlerde kafamda deli sorular
Aklimda kalmasın diyor isen yap canımAma çok okudum yanlis ciktigini negatif çıkıp hastanede pozitif olduğunu ogreneni. Bide niye bukadar belirti var sık sık idrara çikiyorum kasiklarima kramplar giriyo normalde regl olcagm zaman agrimaz
Canım ben test yaptım pozitif çıktı ama senin dediklerini aynen yaşıyorum şuanAma çok okudum yanlis ciktigini negatif çıkıp hastanede pozitif olduğunu ogreneni. Bide niye bukadar belirti var sık sık idrara çikiyorum kasiklarima kramplar giriyo normalde regl olcagm zaman agrimaz
Gercektenmi cok sevindim. Allah tamamina erdirsin. Sadece belirti uzerinemi yaptin acaba yoksa gecikmeylemiCanım ben test yaptım pozitif çıktı ama senin dediklerini aynen yaşıyorum şuan
Ben hamile olabileceğimi hiç düşünmedim hatta bu ay prolaktin için ilaca başlayacaktım ama baktım sürekli bi kasık ağrısı adet oluyorum dedim test yapayım adet olacağımı bileyim yanı adetim 3 gün gecikti bugün 4. GünGercektenmi cok sevindim. Allah tamamina erdirsin. Sadece belirti uzerinemi yaptin acaba yoksa gecikmeylemi
Ve sizin yaptığınız marka testi kullandım bendeBen hamile olabileceğimi hiç düşünmedim hatta bu ay prolaktin için ilaca başlayacaktım ama baktım sürekli bi kasık ağrısı adet oluyorum dedim test yapayım adet olacağımı bileyim yanı adetim 3 gün gecikti bugün 4. Gün
Benmde yarin 4.gun olcak iki gun önceyaptim negatifti neyapsam ya tekrar negatif gormekte istemiyorumBen hamile olabileceğimi hiç düşünmedim hatta bu ay prolaktin için ilaca başlayacaktım ama baktım sürekli bi kasık ağrısı adet oluyorum dedim test yapayım adet olacağımı bileyim yanı adetim 3 gün gecikti bugün 4. Gün
Bence biraz daha bekleyin olmazsanız adet tekrar yaparsınızBenmde yarin 4.gun olcak iki gun önceyaptim negatifti neyapsam ya tekrar negatif gormekte istemiyorum
Beklemeyi becerebilsek☺ 2 yasinda kizim var onda yasadigim belirtilerle ayni. Hatta kasik bel agrisi icin adet olcam sanip ilac falan içmiştim. ondada 3 gun gecikmisti 3 haftalikti ogrendigimdeBence biraz daha bekleyin olmazsanız adet tekrar yaparsınız
Anladım inşallah vardır beklemek zor ama başka çare yok kiBeklemeyi becerebilsek☺ 2 yasinda kizim var onda yasadigim belirtilerle ayni. Hatta kasik bel agrisi icin adet olcam sanip ilac falan içmiştim. ondada 3 gun gecikmisti 3 haftalikti ogrendigimde
Rahatsiz etmek istemiyorum ama son bir sorum var hangi marka test yaptinizAnladım inşallah vardır beklemek zor ama başka çare yok ki
Yok önemli değil sorabilirsiniz certain markaRahatsiz etmek istemiyorum ama son bir sorum var hangi marka test yaptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?