- 10 Ağustos 2015
- 367
- 154
- 103
- 39
- Konu Sahibi gelbebicik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
84 çıktı ise gebelik vardır test hassasiyetine göre değişir kan testi yaptırın artısı takıp edinMeraba kızlar testlerimin resimlerini attım yorumlayabilir mısınız? Cizgilerin günden güne belirginleşmesi beklenirken beklenen olmadı. Yine kimyasal gebelik mıdır?
Ve çok hafıfte olsa artış var çızgı koyulugundaMeraba kızlar testlerimin resimlerini attım yorumlayabilir mısınız? Cizgilerin günden güne belirginleşmesi beklenirken beklenen olmadı. Yine kimyasal gebelik mıdır?
Teşekkür ederim, yarın zaten kan tahlili için randevu aldım.84 çıktı ise gebelik vardır test hassasiyetine göre değişir kan testi yaptırın artısı takıp edin
Resim ornek olarak atıyorum aynı gün aynı kapdan (idrar ) farklı markalar bırı daha silik
En kesin sonuç kan testi ile çıkar ve bence hiç idrar testlerine takılmayın kan testi yaptırın ve bu günlerin tadını çıkarın ☺
inşallah ama ilk 5 dakikada çıkan sonuçlarda yoktu bir fark.Ve çok hafıfte olsa artış var çızgı koyulugunda
Bence var hamılelık yinede kan testi ile kesınlestırıninşallah ama ilk 5 dakikada çıkan sonuçlarda yoktu bir fark.
Çok sagolunBence var hamılelık yinede kan testi ile kesınlestırın
Meraba kızlar testlerimin resimlerini attım yorumlayabilir mısınız? Cizgilerin günden güne belirginleşmesi beklenirken beklenen olmadı. Yine kimyasal gebelik mıdır?
Silik çıkması normal de gün geçtikçe daha belirginleşmedi diye umudum azaldıBence hamilesiniz ilk oglum da benimde böyle silik çıkmıştı ☺
Testin hassasiyetine göre değişir o yüzden kan testini baz alın hamıleysenız stres yaramıyor ve bence hamılesınızSilik çıkması normal de gün geçtikçe daha belirginleşmedi diye umudum azaldı
Kimyasal gebelikte gebelik ama sağlıklı olmayınca vücut atıyormuş (vücut daha iyisini yaparım diyip kimyasala çeviriyor )Merabalar belki testlerime bakıp ayni durumda olup sonucumu merak edenler olur diye yazıyorum. Gebeliğin kimyasal gebelik cıktı. Nasip değilmiş.