Testlere bakar mısınız?

gelbebicik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
367
154
103
39
Meraba kızlar testlerimin resimlerini attım yorumlayabilir mısınız? Cizgilerin günden güne belirginleşmesi beklenirken beklenen olmadı. Yine kimyasal gebelik mıdır?

Eklentiler

• Screenshot_20200925-182446_Gallery.webp
    Screenshot_20200925-182446_Gallery.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 87
Meraba kızlar testlerimin resimlerini attım yorumlayabilir mısınız? Cizgilerin günden güne belirginleşmesi beklenirken beklenen olmadı. Yine kimyasal gebelik mıdır?
84 çıktı ise gebelik vardır test hassasiyetine göre değişir kan testi yaptırın artısı takıp edin
Resim ornek olarak atıyorum aynı gün aynı kapdan (idrar ) farklı markalar bırı daha silik
En kesin sonuç kan testi ile çıkar ve bence hiç idrar testlerine takılmayın kan testi yaptırın ve bu günlerin tadını çıkarın ☺

Eklentiler

• 86CB0232-3F47-4743-8B64-DBFCF163604E.webp
    86CB0232-3F47-4743-8B64-DBFCF163604E.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 79
84 çıktı ise gebelik vardır test hassasiyetine göre değişir kan testi yaptırın artısı takıp edin
Resim ornek olarak atıyorum aynı gün aynı kapdan (idrar ) farklı markalar bırı daha silik
En kesin sonuç kan testi ile çıkar ve bence hiç idrar testlerine takılmayın kan testi yaptırın ve bu günlerin tadını çıkarın ☺
Teşekkür ederim, yarın zaten kan tahlili için randevu aldım.

Bence hamilesiniz ilk oglum da benimde böyle silik çıkmıştı ☺️

Merabalar belki testlerime bakıp ayni durumda olup sonucumu merak edenler olur diye yazıyorum. Gebeliğin kimyasal gebelik cıktı. Nasip değilmiş.

Merabalar belki testlerime bakıp ayni durumda olup sonucumu merak edenler olur diye yazıyorum. Gebeliğin kimyasal gebelik cıktı. Nasip değilmiş.
Kimyasal gebelikte gebelik ama sağlıklı olmayınca vücut atıyormuş (vücut daha iyisini yaparım diyip kimyasala çeviriyor )
Üzülmeyin inşallah bu daha ki sefere olacak 🙏

Back
X