İkinci freely erken gebelik testiTestlerin markası ne? 2.fotoğraftakinde çok daha bariz gözüküyor
Testlerin markası ne? 2.fotoğraftakinde çok daha bariz gözüküyor
Testlerin markası ne? 2.fotoğraftakinde çok daha bariz gözüküyorİkinci freely erken gebelik testi diğerleri de kaset test oncomed ilk yaptığım mor kapaklı da avox
Kuruma değil 5 saniye de çıktı hemen birde fotoğrafta belli degıl pek ama beyaz silik degıl hafif kırmızılı silikKaç dk sonra çıktı 2. Fotodaki silik çizgi kuruma çizgisine benziyor
Kan verdim bugün geçen 0.2 çıkmıştı beta bugün 1.59 negatif ama bir yükselme varTekrar ettinizmi testinizi merak ettim
Evet bende ayın 12 Ekim 13 14nde bende şeffaf uzayan akıntı olmustu 3 gün boyunca en son reglim de 6 eylüldeydi bende yumurtladığımı düşündümUltrasonda rahim kalınlaşmasına bakıldı mı? Geç döllenme ya da geç yumurtlama da olabilir. Eğer bu ay geç yumurtladıysan adet dönemine yakın öyle bir durumda olabilir. Ben Valfast ile öğrenmiştim, Awox markada iyi. Predoctor orijinal olanı negatif vermişti. Yarın sabah ilk idrarını bardağa koyup birkaç testle daha yap bence
Kanda 4 gün önde 0.2 çıkmıştı bugün tekrarladım 1.59 çıktıİdrar testinde çıkan çizgi kanda çoktan çıkmalıydı. Testlerin markasını bilmiyorum ama kanda takip etseniz daha iyi gibi
Demek istediğim şu idrarda çizgi görünüyorsa eğer kanda belli bir değer çıkmalıydıKanda 4 gün önde 0.2 çıkmıştı bugün tekrarladım 1.59 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?