• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testlere bakar mısınız

Gecezhr

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
20
3
6
27
Arkadaşlar yaklaşık iki haftadır adetim geçiyor geçen hafta erken gebelik testi yaptım silik çıktı birkaç gün sonra yine test yaptım bu defa daha koyu silik çıktı ama kaset testte silik bile çıkmıyordu bugün kaset testte de silik çıktı fotoğrafları ekledim sizce hamile miyimdir not ( beş gün önce kan kesti verdim negatif çıktı)

Eklentiler

• IMG_4649.webp
    IMG_4649.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 876
  • IMG_4650.webp
    IMG_4650.webp
    63,4 KB · Görüntüleme: 838
  • IMG_4671.webp
    IMG_4671.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 1.008
freely bilmiyorum ama awox a burda güvenli demişler arkadaşlar.. gebelik var gibi duruyor en doğru sonuç kanda çıkar tabi

Ultrasonda rahim kalınlaşmasına bakıldı mı? Geç döllenme ya da geç yumurtlama da olabilir. Eğer bu ay geç yumurtladıysan adet dönemine yakın öyle bir durumda olabilir. Ben Valfast ile öğrenmiştim, Awox markada iyi. Predoctor orijinal olanı negatif vermişti. Yarın sabah ilk idrarını bardağa koyup birkaç testle daha yap bence

Ultrasonda rahim kalınlaşmasına bakıldı mı? Geç döllenme ya da geç yumurtlama da olabilir. Eğer bu ay geç yumurtladıysan adet dönemine yakın öyle bir durumda olabilir. Ben Valfast ile öğrenmiştim, Awox markada iyi. Predoctor orijinal olanı negatif vermişti. Yarın sabah ilk idrarını bardağa koyup birkaç testle daha yap bence
Evet bende ayın 12 Ekim 13 14nde bende şeffaf uzayan akıntı olmustu 3 gün boyunca en son reglim de 6 eylüldeydi bende yumurtladığımı düşündüm

İdrar testinde çıkan çizgi kanda çoktan çıkmalıydı. Testlerin markasını bilmiyorum ama kanda takip etseniz daha iyi gibi

Back
X