testlere bakarmıaınız

Smnr8787

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2019
317
116
103
25
çatlatma iğnesinden 13 gün sonra
altaki yarım saat önce yapmıştım sonra emin olmak için 2 ciyi yaptım var demi yanlış görmüyor um

Eklentiler

• IMG-20211216-WA0011.webp
    IMG-20211216-WA0011.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 89
Kuzumm inşallah iğnenin etkisi değildir hamişsindir 🤲🏻🌸

Ignenin etkisi bu kadar etki etmez hala. Doktorlar da 12. Gün kan verin der genelde..Bence hamilesiniz hayırlısı olsun

ben ignenin 10.günü test yaptım negatif ti 3 teste aynı emin olmak için 3 tane yaptım😅

çatlatma iğnesinden 13 gün sonra
altaki yarım saat önce yapmıştım sonra emin olmak için 2 ciyi yaptım var demi yanlış görmüyor um
14 günden sonra yapın diyor doktorlar ama iğne etkisi geçsin diye inşallah gebesindir arkadaşım umutlar seninle olsun 🌸💜

14 günden sonra yapın diyor doktorlar ama iğne etkisi geçsin diye inşallah gebesindir arkadaşım umutlar seninle olsun 🌸💜
evet ama 3 gün öncede yaptım ya ona istinaden söyledim bilmiyorum hakımızda hayırlısı teşekkür ederim iyi dleklerin için 💙

evet ama 3 gün öncede yaptım ya ona istinaden söyledim bilmiyorum hakımızda hayırlısı teşekkür ederim iyi dleklerin için 💙
İnşallah Allah'ın izni ile gebesindir kuzum Rabbim darda olan kullarını görüyor inşallah kan testinde güzel sonuçlar çıkacak benide etiketler misin netlesince :KK31::KK36::KK25:

İnşallah Allah'ın izni ile gebesindir kuzum Rabbim darda olan kullarını görüyor inşallah kan testinde güzel sonuçlar çıkacak benide etiketler misin netlesince :KK31::KK36::KK25:
tabiki biliyormusun artık tüp bebege başvurdum bu ay olmasa ona giricektim bakalım kan verim sonuç çıkıca haber vercem inşallah

tabiki biliyormusun artık tüp bebege başvurdum bu ay olmasa ona giricektim bakalım kan verim sonuç çıkıca haber vercem inşallah
Ya böyle şeyler o zamanlar da olur kuzum tam tüp bebek niyet edersin Rabbim der ben burdayım sabırla bekledin al benden sana mucize ay inşallah kuzum 🥰🥰🥰

Back
X