Testlere bakın kızlar hamilemiyimmmm???

Herkese çok teşekkürler kızlar doktor 10 gün sonra testi tekrar yapıo kontrole çağırdı şuan çok küçük olduğu için ultrason da görünmüyormuş sizinde böyle oldumu birde 94 iyi bi degermi

Tebrikler, ne güzel bi duygu dimi o ilk öğrendiğin anlar hatta günler
Sağlıkla gelsin bebislerimiz
Darısı tüm bebek isteyenlerin başına
Kesinlikle öyle hala şaşkınız doktor 10 gün sonra testi tekrarlamamak istedi bgn beta hcg 94 xikti normal mi kızlar?

Kesinlikle öyle hala şaşkınız doktor 10 gün sonra testi tekrarlamamak istedi bgn beta hcg 94 xikti normal mi kızlar?
Normaldir be yaa doktora birak kendini. sana tavsiyem hiç kötü hikayeler okuma hamilelik sürecinde, tabi kendini dinle sikintili birşey olursa hemen doktorunu ara falan ama hep herşey yolinda olacakmış düşüncesi olsun kalbinde beyninde öylede olsun inşallah tekrar tebrikler

Merhaba kizlar uzun zamandir bebek istiyorum ve artik beta hcg kan testte 0.100 gormekten usandimama bu srfer adetime 5 gun vardi yine test yaptim 2.00 cikti. Doktor 2 gun sonra yine yap dedi. Biyle.olup hamile oldugunu ogrenen oldumu?

Merhaba kizlar uzun zamandir bebek istiyorum ve artik beta hcg kan testte 0.100 gormekten usandimama bu srfer adetime 5 gun vardi yine test yaptim 2.00 cikti. Doktor 2 gun sonra yine yap dedi. Biyle.olup hamile oldugunu ogrenen oldumu?
En erken adet gününü bekle inan beklemek çok zor biliorum ama umutlanp yıkılmak daha kötü inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…