Yeni taşındım eşim de çalışıyor tek gidemiyorum iznini bekliyorumBu testlerin tek cevabı evet/hayır. Ben olsam 2 günde bir aynı laboratuvarda kan verir artışı gözlemlerdim.
Başka kimse yok mu yardımcı olabilicek
Benim de benzer şekildeydi foto ekledim, geç döllenmeymiş o nedenle 6. Günde ancak koyulaştı canım
Benim de benzer şekildeydi foto ekledim, geç döllenmeymiş o nedenle 6. Günde ancak koyulaştı canım
Şu an son durumunuz nasıl iyidir inşallah rabbim size bağışlasınBenim de benzer şekildeydi foto ekledim, geç döllenmeymiş o nedenle 6. Günde ancak koyulaştı canım
İyiyiz çok şükür 16+6 olduk bile bir oğlumuz olacak hayırlısıyla, başta demedikleri kalmadı kimyasal da dediler dış gebelik dediler çok takmamak güzelce 2 günde bir takip etmek lazımŞu an son durumunuz nasıl iyidir inşallah rabbim size bağışlasın
Çok sevindim sizin adınıza bana moral olduİyiyiz çok şükür 16+6 olduk bile bir oğlumuz olacak hayırlısıyla, başta demedikleri kalmadı kimyasal da dediler dış gebelik dediler çok takmamak güzelce 2 günde bir takip etmek lazım
Siz de hiç canınızı sıkmayın hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah tez zamanda meleğiniz sağlıkla büyürÇok sevindim sizin adınıza bana moral oldu
Amin amin gerçekten bana moral oldunuz testleri böyle yapınca koyulaşmayınca da çok korktumSiz de hiç canınızı sıkmayın hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah tez zamanda meleğiniz sağlıkla büyür
iyi ıhtımalı dusunerek konusayım ilk zamanlar dusuk sayılar katlandıgından cok belırgın degısım olmuyor .dollenmeden sonra 10. gun yaptın mısal 11 10 la resmen aynı oluyor 12 de 13 le:) 14. gunden sonra net belırgın koyu pembe yada kırmızı renk cıkıyor :)ve sen zaten ılk ıdrarla yapmamıssın son testi:) yarın ılk ıdrarla dene daha belırgın cıkarsa gıdıp kan vermek en mantıklısı :)Yeni taşındım eşim de çalışıyor tek gidemiyorum iznini bekliyorum
İşte yeni taşındığım için kaydımı burdaki sağlık ocağına aldım o da daha geçmemiş birde eşim çalışıyor üç gün sonra randevum var bakalımiyi ıhtımalı dusunerek konusayımilk zamanlar dusuk sayılar katlandıgından cok belırgın degısım olmuyor .dollenmeden sonra 10. gun yaptın mısal 11 10 la resmen aynı oluyor 12 de 13 le:) 14. gunden sonra net belırgın koyu pembe yada kırmızı renk cıkıyor :)ve sen zaten ılk ıdrarla yapmamıssın son testi:) yarın ılk ıdrarla dene daha belırgın cıkarsa gıdıp kan vermek en mantıklısı :)
Bu gün midemde yanma afedersiniz ekşime hissediyorum hafif bel ağrısı bide kasık ağrısı daha önce sağlıksız gebeliklerim olduğu için korkuyorum açıkçasıiyi ıhtımalı dusunerek konusayım ilk zamanlar dusuk sayılar katlandıgından cok belırgın degısım olmuyor .dollenmeden sonra 10. gun yaptın mısal 11 10 la resmen aynı oluyor 12 de 13 le:) 14. gunden sonra net belırgın koyu pembe yada kırmızı renk cıkıyor :)ve sen zaten ılk ıdrarla yapmamıssın son testi:) yarın ılk ıdrarla dene daha belırgın cıkarsa gıdıp kan vermek en mantıklısı :)
korkma hıc sen kendıne dıkkat et. stres yapma ıkı bır testle ugrasma madem :) randevunda bhcg ne bakarlar katlanmasını da takıp ederler :)İşte yeni taşındığım için kaydımı burdaki sağlık ocağına aldım o da daha geçmemiş birde eşim çalışıyor üç gün sonra randevum var bakalım
:) belırtısı olan korkuyor olmayan d akorkuyor :)) saglıklıdır hayırlısıyla ınsallah . kanama falan olmadıkca zaten arar ara o kasık agrıların olcak .:) rahım buyudukce devam etcek sımdı yerlesırken agrı hassasıyet yapıyordur. ınsallah tutunsun guzelce :))Bu gün midemde yanma afedersiniz ekşime hissediyorum hafif bel ağrısı bide kasık ağrısı daha önce sağlıksız gebeliklerim olduğu için korkuyorum açıkçası
Amin inşallah ben çok tedşrgin oluyorum testi bu gün yaptım cumartesi de yapıcam bakalım koyulaşma olucak mıkorkma hıc sen kendıne dıkkat et. stres yapma ıkı bır testle ugrasma madem :) randevunda bhcg ne bakarlar katlanmasını da takıp ederler :)
:) belırtısı olan korkuyor olmayan d akorkuyor :)) saglıklıdır hayırlısıyla ınsallah . kanama falan olmadıkca zaten arar ara o kasık agrıların olcak .:) rahım buyudukce devam etcek sımdı yerlesırken agrı hassasıyet yapıyordur. ınsallah tutunsun guzelce :))
Ben 8. Haftaya kadar vajinal dışında göremedim, 8. Haftaya girerken karından göründü 6. Haftada vajinal gördük kalp atışı duyduk. 29 ağustos olan son adet tarihimi 9eylüle çektiler ☺Amin amin gerçekten bana moral oldunuz testleri böyle yapınca koyulaşmayınca da çok korktumkaçincı haftada bebişi gördünüz
Anladım rabbim size bağışlasın bende buraya bir gün sizin gibi bir yazı yazabilirim rabbim nasip ederBen 8. Haftaya kadar vajinal dışında göremedim, 8. Haftaya girerken karından göründü 6. Haftada vajinal gördük kalp atışı duyduk. 29 ağustos olan son adet tarihimi 9eylüle çektiler ☺
Eder hayırlısıyla sen gönlünü ferah tut bebeğin zamanını bilir ben 6 yıl bekledim tedavisiz olmaz dediler biz nasılsa olmayacak diye korunmayı bıraktık çat o ay hamile kaldım. Demekki zamanı buymuş, ne kadar az endişe o kadar rahat gebelik ☺Anladım rabbim size bağışlasın bende buraya bir gün sizin gibi bir yazı yazabilirim rabbim nasip eder
Haklısınız benim eşimin tarfı çok çocuk istiyor insan ister istemez kendini kötü hissediyorEder hayırlısıyla sen gönlünü ferah tut bebeğin zamanını bilir ben 6 yıl bekledim tedavisiz olmaz dediler biz nasılsa olmayacak diye korunmayı bıraktık çat o ay hamile kaldım. Demekki zamanı buymuş, ne kadar az endişe o kadar rahat gebelik ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?