Testlerimde koyulaşma olmuyor

Sena51

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2022
323
63
13
24
Kızlar merhaba 29 aralıkta adet olmam gerekiyordu olmadım daha sonra 31 kadar test yaptım çıkmadı yılbaşından sonra test yaptım çıktı cok incecik bir çizgiydi 2 gün sonra şu en üsteki testi tekrarladım sabah ilk idrarla koyulaşmış duruyordu dün de akşama doğru farklı bir testle yaptım daha silik çıktı bende dedim belki sabah yapmadığım içindir şimdi de şu en alltakini yaptım o da fazla koyulaşmış gelmedi bana lütfen yardım edin daha öncede sağlıksız gebeliklerim oldu o yüzden çok tedirginim

Eklentiler

• IMG_20230105_070524.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 209
Bu testlerin tek cevabı evet/hayır. Ben olsam 2 günde bir aynı laboratuvarda kan verir artışı gözlemlerdim.

Eklentiler

• IMG_20221009_131016.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 201
Şu an son durumunuz nasıl iyidir inşallah rabbim size bağışlasın
İyiyiz çok şükür 16+6 olduk bile bir oğlumuz olacak hayırlısıyla, başta demedikleri kalmadı kimyasal da dediler dış gebelik dediler çok takmamak güzelce 2 günde bir takip etmek lazım

İyiyiz çok şükür 16+6 olduk bile bir oğlumuz olacak hayırlısıyla, başta demedikleri kalmadı kimyasal da dediler dış gebelik dediler çok takmamak güzelce 2 günde bir takip etmek lazım
Çok sevindim sizin adınıza bana moral oldu

Siz de hiç canınızı sıkmayın hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah tez zamanda meleğiniz sağlıkla büyür
Amin amin gerçekten bana moral oldunuz testleri böyle yapınca koyulaşmayınca da çok korktum kaçincı haftada bebişi gördünüz

Yeni taşındım eşim de çalışıyor tek gidemiyorum iznini bekliyorum
iyi ıhtımalı dusunerek konusayım ilk zamanlar dusuk sayılar katlandıgından cok belırgın degısım olmuyor .dollenmeden sonra 10. gun yaptın mısal 11 10 la resmen aynı oluyor 12 de 13 le:) 14. gunden sonra net belırgın koyu pembe yada kırmızı renk cıkıyor :)ve sen zaten ılk ıdrarla yapmamıssın son testi:) yarın ılk ıdrarla dene daha belırgın cıkarsa gıdıp kan vermek en mantıklısı :)

İşte yeni taşındığım için kaydımı burdaki sağlık ocağına aldım o da daha geçmemiş birde eşim çalışıyor üç gün sonra randevum var bakalım

Bu gün midemde yanma afedersiniz ekşime hissediyorum hafif bel ağrısı bide kasık ağrısı daha önce sağlıksız gebeliklerim olduğu için korkuyorum açıkçası

İşte yeni taşındığım için kaydımı burdaki sağlık ocağına aldım o da daha geçmemiş birde eşim çalışıyor üç gün sonra randevum var bakalım
korkma hıc sen kendıne dıkkat et. stres yapma ıkı bır testle ugrasma madem :) randevunda bhcg ne bakarlar katlanmasını da takıp ederler :)
Bu gün midemde yanma afedersiniz ekşime hissediyorum hafif bel ağrısı bide kasık ağrısı daha önce sağlıksız gebeliklerim olduğu için korkuyorum açıkçası
:) belırtısı olan korkuyor olmayan d akorkuyor :)) saglıklıdır hayırlısıyla ınsallah . kanama falan olmadıkca zaten arar ara o kasık agrıların olcak .:) rahım buyudukce devam etcek sımdı yerlesırken agrı hassasıyet yapıyordur. ınsallah tutunsun guzelce :))

Amin inşallah ben çok tedşrgin oluyorum testi bu gün yaptım cumartesi de yapıcam bakalım koyulaşma olucak mı

Amin amin gerçekten bana moral oldunuz testleri böyle yapınca koyulaşmayınca da çok korktum kaçincı haftada bebişi gördünüz
Ben 8. Haftaya kadar vajinal dışında göremedim, 8. Haftaya girerken karından göründü 6. Haftada vajinal gördük kalp atışı duyduk. 29 ağustos olan son adet tarihimi 9eylüle çektiler ☺

Ben 8. Haftaya kadar vajinal dışında göremedim, 8. Haftaya girerken karından göründü 6. Haftada vajinal gördük kalp atışı duyduk. 29 ağustos olan son adet tarihimi 9eylüle çektiler ☺
Anladım rabbim size bağışlasın bende buraya bir gün sizin gibi bir yazı yazabilirim rabbim nasip eder

Anladım rabbim size bağışlasın bende buraya bir gün sizin gibi bir yazı yazabilirim rabbim nasip eder
Eder hayırlısıyla sen gönlünü ferah tut bebeğin zamanını bilir ben 6 yıl bekledim tedavisiz olmaz dediler biz nasılsa olmayacak diye korunmayı bıraktık çat o ay hamile kaldım. Demekki zamanı buymuş, ne kadar az endişe o kadar rahat gebelik ☺

Haklısınız benim eşimin tarfı çok çocuk istiyor insan ister istemez kendini kötü hissediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…