- 19 Kasım 2024
- 98
- 25
- 3
- 30
Ay çok iyi ya maşallah diyelim hatırlıyorum artmed yalancı çıkarıyor diyorlardı belki en doğrusu oyduCuma günü awox testler negatifti artmed pozitifti açtığım konularda bakabilirsiniz. Hafta sonu yapmadım pazartesi bu şekilde Pozitif çıktı awox da pyro clınıce diye bir markada canım
En çok güvenim awox çünkü hiç silik çıkarmamışti canım önceden de beş tane yapmıştım sende denk gelirsen tereddüt etmeden al canımAy çok iyi ya maşallah diyelim hatırlıyorum artmed yalancı çıkarıyor diyorlardı belki en doğrusu oydu
Benim silik çizgi çıktığında beta 70 çıktı sizin daha koyuHemen çıktı Canım gittim Kan verdim dönüşte de bir gebelik testi daha aldım hiç kullanmadım bunu pyro clınıce diye bir marka var sanırım Beta kac çıkacak bilmiyorum
Amin inşallah canım ilk idrarla da yapamadım çünkü sabah çok sıkışmıştım eczaneye gidip gelene kadar mümkün değildi tutmam öyle birini ikinci birini 3 idrarla yaptım İnşallah benim de yüksek çıkar canım yaBenim silik çizgi çıktığında beta 70 çıktı sizin daha koyuhayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Öyle deniyo ama bence farketmiyo ya ben akşam yapmıştımAmin inşallah canım ilk idrarla da yapamadım çünkü sabah çok sıkışmıştım eczaneye gidip gelene kadar mümkün değildi tutmam öyle birini ikinci birini 3 idrarla yaptım İnşallah benim de yüksek çıkar canım ya
Sonuç nedir merak ettim
Beta sonucu çıkmamış kuzum henüz hemoglabin çıkmış sadece bekliyordum bakıyorum e nabızaSonuç nedir merak ettim
ÇıktımıBeta sonucu çıkmamış kuzum henüz hemoglabin çıkmış sadece bekliyordum bakıyorum e nabıza
Ah elifim sorma çıkmadı yaÇıktımı
Nerde yaptırdın testi nasıl çıkmazAh elifim sorma çıkmadı ya
Aile hekimliğinde nerden yaptirdim ya yarın kadın doğum randevum var kan uyuşmazlığı testi falan yaptırmam lazım sonucumla gidecektimNerde yaptırdın testi nasıl çıkmaz
Yapırtıktan sonraki gün öğlene kadar çıkması lazım aslındaAile hekimliğinde nerden yaptirdim ya yarın kadın doğum randevum var kan uyuşmazlığı testi falan yaptırmam lazım sonucumla gidecektim
Çıktı canım saçma bir şekilde iki pazartesi verdim Çarşamba sabah çıktı ama kan alım tarihine beta hariç hepsine 25.11.2024 girmişler beta ya 26.11.2024 girmişler bir sıkıntı oldu benceYapırtıktan sonraki gün öğlene kadar çıkması lazım aslında
Sağlık ocağında yapılan sonuç r nabızda gözükmez hemen yaşadığınız ilin il sağlık müdürlüğü sitesine girmeniz lazım
Olabilir canım benimde geç çıkmıştıÇıktı canım saçma bir şekilde iki pazartesi verdim Çarşamba sabah çıktı ama kan alım tarihine beta hariç hepsine 25.11.2024 girmişler beta ya 26.11.2024 girmişler bir sıkıntı oldu bence
30 çıktı kuzum pazartesi verdiğim kan bugün bir daha verdim 12 de oda iki de çıkarOlabilir canım benimde geç çıkmıştı
Sonuç nedir
Ayy hayırlı olsun çok sevindim30 çıktı kuzum pazartesi verdiğim kan bugün bir daha verdim 12 de oda iki de çıkar
Çok şükür canım ikinci kan 99 çıkmış daha 1000lere çok var Beta takibi yaptıracağım doktorum öyle önerdiAyy hayırlı olsun çok sevindim
aslında bi rakamdan sonra 1000lere çok olmuyoÇok şükür canım ikinci kan 99 çıkmış daha 1000lere çok var Beta takibi yaptıracağım doktorum öyle önerdi
Oyle canım inşallah haftaya pazartesiye kadar gelsem bariaslında bi rakamdan sonra 1000lere çok olmuyo1 haftaya ulaşırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?