Testlerime bakar mısınız?

Lilakahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
1.513
936
73
33
Selam kızlar,

Adetime 3 gün var. Sabah Freely erken gebelik testi ve normal kaset test yaptım.

Kaset testi yeterli damlatamadım herhalde anlamadım. Gebelik var dimi 🥹🥹🤔🤔

Eklentiler

• IMG_8420.webp
    IMG_8420.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_8422.webp
    IMG_8422.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_8416.webp
    IMG_8416.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 56
Selam kızlar,

Adetime 3 gün var. Sabah Freely erken gebelik testi ve normal kaset test yaptım.

Kaset testi yeterli damlatamadım herhalde anlamadım. Gebelik var dimi 🥹🥹🤔🤔
Olma ihtimali tabiki olabilir. Freely çok yalancı çıkarıyor pek güvenemiyorum ama seninki yalancı olacak değil illa kaset testin güvenilir marka ama bozuk aynısından varsa tekrarla bence beklemiş idrar ile. Kasete sadece 3 damla damlatcaksın. Yada hiç uğraşmayip direk kan verebilirsin İnşallah alırsın güzel haberi 🙏🏻

Olma ihtimali tabiki olabilir. Freely çok yalancı çıkarıyor pek güvenemiyorum ama seninki yalancı olacak değil illa kaset testin güvenilir marka ama bozuk aynısından varsa tekrarla bence beklemiş idrar ile. Kasete sadece 3 damla damlatcaksın. Yada hiç uğraşmayip direk kan verebilirsin İnşallah alırsın güzel haberi 🙏🏻
İkisini de sabah ilk idrarla yaptım ama kaset sıkıntılı gibi bende anlamadım.

Aslında dün akşam peçeteye sarımsı akıntı geldi o yüzden bu kadar erken test yaptım😅

Diğer 2 gebeliğimde de öyle akıntı gelmişti. ( düşük oldular)

İkisini de sabah ilk idrarla yaptım ama kaset sıkıntılı gibi bende anlamadım.

Aslında dün akşam peçeteye sarımsı akıntı geldi o yüzden bu kadar erken test yaptım😅

Diğer 2 gebeliğimde de öyle akıntı gelmişti. ( düşük oldular)
Evet test hatalı gibi olmuş ondan dedim zaten bende. İnşallah güzel haberi alırsınız sağlıkla 🙏🏻

Merhabalar bende pazartesi freely gebelik testi yaptim sizinki gibi çıktı sali günü yaptım oda bariz pozitif çıktı ilk idrarla yaptım hepsini sonra sali günü öğlen saatleri kaset test yaptım o negatif çıktı hangisi doğru emin değilim onun için adet günümü bekliyorum profilime bakip testlerimi görebilirsiniz mesajlarimdw

Back
X