- 26 Şubat 2022
- 1.513
- 936
- 73
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olma ihtimali tabiki olabilir. Freely çok yalancı çıkarıyor pek güvenemiyorum ama seninki yalancı olacak değil illa kaset testin güvenilir marka ama bozuk aynısından varsa tekrarla bence beklemiş idrar ile. Kasete sadece 3 damla damlatcaksın. Yada hiç uğraşmayip direk kan verebilirsin İnşallah alırsın güzel haberiSelam kızlar,
Adetime 3 gün var. Sabah Freely erken gebelik testi ve normal kaset test yaptım.
Kaset testi yeterli damlatamadım herhalde anlamadım. Gebelik var dimi![]()
İkisini de sabah ilk idrarla yaptım ama kaset sıkıntılı gibi bende anlamadım.Olma ihtimali tabiki olabilir. Freely çok yalancı çıkarıyor pek güvenemiyorum ama seninki yalancı olacak değil illa kaset testin güvenilir marka ama bozuk aynısından varsa tekrarla bence beklemiş idrar ile. Kasete sadece 3 damla damlatcaksın. Yada hiç uğraşmayip direk kan verebilirsin İnşallah alırsın güzel haberi![]()
Çizgi görünüyor canımSelam kızlar,
Adetime 3 gün var. Sabah Freely erken gebelik testi ve normal kaset test yaptım.
Kaset testi yeterli damlatamadım herhalde anlamadım. Gebelik var dimi![]()
Teşekkür ederimÇizgi görünüyor canım
Evet test hatalı gibi olmuş ondan dedim zaten bende. İnşallah güzel haberi alırsınız sağlıklaİkisini de sabah ilk idrarla yaptım ama kaset sıkıntılı gibi bende anlamadım.
Aslında dün akşam peçeteye sarımsı akıntı geldi o yüzden bu kadar erken test yaptım
Diğer 2 gebeliğimde de öyle akıntı gelmişti. ( düşük oldular)
Amin inşallahEvet test hatalı gibi olmuş ondan dedim zaten bende. İnşallah güzel haberi alırsınız sağlıkla![]()
Yaaa üzüldüm canım testlerin azizliği sağlık olsun daha üç gün var belli olmaz döner inşallahKanda negatif çıktı![]()