Gebeliğe Hazırlık Testlerime bakarmisiniz kafam karisti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eelif ismail

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2022
30
4
1
29
kizlar Clear blue testini dun gece yaptim 15 dakika icinde bu mavi silik cizgi belirdi bu sabah dayanamadim bir tane daha erken gebelik testi aldik sabah tekrarladim bu silik cizgi cikti hemen testi yapar yapmaz temuz ayindan beri korunmasiz ilismiye giriyoruz ve adetin 35 gun gecikti bu testlerden onceki testi 15 gun once yapmistim negatifti silik cizgi yoktu ondan oncede yaptigim esler negatifti dun gece ve bu sabah yaptigimda hayalet cizgi cikti kafam cok karishti

Eklentiler

• IMG_20220901_150114.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_20220831_211436.webp
    9 KB · Görüntüleme: 122

Kan testi yaptırın en iyi sonucu kan testiyle alırsınız

Çok silik görüyorum ilk testinizde, mavi olan görünüyor zaten. Ama 35 günlük bi gecikmede daha belirgin olmalı diye biliyorum bi kan testi verseniz daha iyi olur.

Bu clear blue testi benim hevesimi kursagimda birakti nalet olsun o markaya ayni comfort gibi test yaniltiyo igrenc renk mavi nedirr yani bide benin clearblue aldigim arti isaretliydi yalanci gebelik gösterdi defalarca test defalarca muayene hic bi sekilde gebelik yoktu tabi herkesde olcak diye bise yok insallah vardir sende ana benm öyle oldu ya cok aglamistim 3 yildir bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…