Testlerimi yorumlar mısınız lütfen ?

RoBeArKa

Annelik kutsal şey . 🙂
Pro Üye
Anneler Kulübü
1 Ekim 2023
328
620
23
Kızlar merhaba, regl başlangıcım 6 ekim. 29 Eylül akşamı ilk beyaz kaset testi yaptım ve aşağıdadır. Hemen ardındaki beyaz kaset testi dün sabah yaptım. Yanındaki mavi testi ise dün akşam yaptım. Biraz önce de erken gebelik testi after 10 yaptım ve 5 dk içinde aşağıdaki gibi oldu. Lütfen yorumlar mısınız?

Eklentiler

• IMG_1912.webp
    IMG_1912.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_1911.webp
    IMG_1911.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG_1918.webp
    IMG_1918.webp
    67,4 KB · Görüntüleme: 102
  • IMG_1920.webp
    IMG_1920.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 109
Kızlar merhaba, regl başlangıcım 6 ekim. 29 Eylül akşamı ilk beyaz kaset testi yaptım ve aşağıdadır. Hemen ardındaki beyaz kaset testi dün sabah yaptım. Yanındaki mavi testi ise dün akşam yaptım. Biraz önce de erken gebelik testi after 10 yaptım ve 5 dk içinde aşağıdaki gibi oldu. Lütfen yorumlar mısınız?
testlere göre gebelik var bence kan verin

Daha 5 gün var adetime, erken olmaz mı kan için? Beklesem mi iki gün daha ?
Garanti olsun derseniz hatta adet gününü beklemek daha sağlıklı Allah korusun kimyasal vs için bekleyebilirim diyorsanız 5-6 gün sonra vermeniz daha iyi bile olur

Garanti olsun derseniz hatta adet gününü beklemek daha sağlıklı Allah korusun kimyasal vs için bekleyebilirim diyorsanız 5-6 gün sonra vermeniz daha iyi bile olur
Evet, testler ile kontrol edip 2 gün kala giderim kan için. İnşallah vardır bebeğim 🤲🏻

Back
X