çizgileri görüyorum diğerlerini bilmem ama kaset olan laboquick onda çıkıyorsa vardır ki bu arada kaset olduğuna bakma etkenlerden daha hassas ölçüm yapıyor bende vereceğim bugün kan sende verBuyrun kızlar yorum sizde kan vermeye korkuyorum açıkçası çok negatif gördüğüm için siz ne diyorsunuz bu kadar testin ardından negatif kan çıkarmı ? Aslında daha net ama biliyosunuz kalite oynuyor atınca 6 gün kala en üstteki bi altındaki 5 gün kala altındaki ikisi 2 gün kala en alttaki de 1 gün kala yani bugün yaptım
İçinde awox nimo bebe time predictor var hepsinde görünür şekilde çizgiler haberleşelim o zaman çok merak ediyorum inşallah ikimizinde vardırçizgileri görüyorum diğerlerini bilmem ama kaset olan laboquick onda çıkıyorsa vardır ki bu arada kaset olduğuna bakma etkenlerden daha hassas ölçüm yapıyor bende vereceğim bugün kan sende ver
hadi güzel haberlerle gelelim inşallahİçinde awox nimo bebe time predictor var hepsinde görünür şekilde çizgiler haberleşelim o zaman çok merak ediyorum inşallah ikimizinde vardır
İçinde awox nimo bebe time predictor var hepsinde görünür şekilde çizgiler haberleşelim o zaman çok merak ediyorum inşallah ikimizinde vardırçizgileri görüyorum diğerlerini bilmem ama kaset olan laboquick onda çıkıyorsa vardır ki bu arada kaset olduğuna bakma etkenlerden daha hassas ölçüm yapıyor bende vereceğim bugün kan sende ver
Ya hep silik görüp kanda negatif görünce artık inanasım mı gelmedi diyim kan vermekten korkuyorum açıkcası ama ilk defa bu kadar net çizgiler gördümHayırlı olsun işi sağlama almışsınız
Hayırlı uğurlu olsunİçinde awox nimo bebe time predictor var hepsinde görünür şekilde çizgiler haberleşelim o zaman çok merak ediyorum inşallah ikimizinde vardır
Ya hep silik görüp kanda negatif görünce artık inanasım mı gelmedi diyim kan vermekten korkuyorum açıkcası ama ilk defa bu kadar net çizgiler gördüm
Hayırlı uğurlu olsun
Naptın canım benim beta 101 çıktı sende verdinmihadi güzel haberlerle gelelim inşallah
Awox güvenilir diğerleri pek değildir predictor bu ara sıkıntılı çıkarıyor ama bu kadar teste vardır yani inşallah ben kan verdim sonuç bekliyorum sen verdin miİçinde awox nimo bebe time predictor var hepsinde görünür şekilde çizgiler haberleşelim o zaman çok merak ediyorum inşallah ikimizinde vardır
Ya hep silik görüp kanda negatif görünce artık inanasım mı gelmedi diyim kan vermekten korkuyorum açıkcası ama ilk defa bu kadar net çizgiler gördüm
Evet 101 çıktı inşallah seninde vardırAwox güvenilir diğerleri pek değildir predictor bu ara sıkıntılı çıkarıyor ama bu kadar teste vardır yani inşallah ben kan verdim sonuç bekliyorum sen verdin mi
Çok sevindim hayırlı olsun inşallah canımEvet 101 çıktı inşallah seninde vardır
Çok sevindim hayırlı olsun inşallah canım
Çok teşekkür ederim senin sonucunu da merakla bekliyorumHayırlı olsun inşallah
Bu hafta sonu netleşir sanırım 45 yumurtlama 6 çatlama gördüm bakalımÇok teşekkür ederim senin sonucunu da merakla bekliyorum
Sizin çatlamadan kaç gün sonra öğrendiniz acabaÇok teşekkür ederim senin sonucunu da merakla bekliyorum
Sonucum çıktı hamileyim değerim 45Çok teşekkür ederim senin sonucunu da merakla bekliyorum
Çok sevindimmm hayırlı olsun inş Sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimiziSonucum çıktı hamileyim değerim 45
Sağolasın amiin inşallahÇok sevindimmm hayırlı olsun inş Sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimiziadete ne kadar vardı senin
Ayyy hayırlı olsun çok çok sevindim adına belirtilerin nelerdiSonucum çıktı hamileyim değerim 45
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?