Testosteron hormonu sperm ile ilgili mi?

damlaaltan

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
75
22
8
28
Arkadaşlar eşim hormon testi verdi çok şükür hepsi iyi çıktı testosteron ve buna benzer kaç tahlil yapılmış ama FH falan bakılmamış. Testosteron hormonu sperm kalitesini falan göstermiyor değil mi? Yani sperm kalitesizliği azlığı varsa hormon testi tek başına yeterli değil mi?

Doktor 1 sene dolsun öyle bakalım dedi. Bu hormon testi neden bakılır o zaman hiç anlayamadım
1 Sene bekleyelim denmesinin sebebini anlamıyorum. Belki bir sorun var tedavi edilmeden gebelik çok zor olacak. 1 sene boşa geçmiş olacak. Yerinizde olsam başka doktora giderdim.

1 Sene bekleyelim denmesinin sebebini anlamıyorum. Belki bir sorun var tedavi edilmeden gebelik çok zor olacak. 1 sene boşa geçmiş olacak. Yerinizde olsam başka doktora giderdim.
Aynı düşüncedeyim 7 ay oldu zaten neden bekliyoruz bilmiyorum. Yurtdışında yaşıyoruz 2 doktor ile konuştuk 1 seneyi bekleyin dediler bu ay olmazsa özel bir yere gideriz insan stres oluyor çünkü

Aynı düşüncedeyim 7 ay oldu zaten neden bekliyoruz bilmiyorum. Yurtdışında yaşıyoruz 2 doktor ile konuştuk 1 seneyi bekleyin dediler bu ay olmazsa özel bir yere gideriz insan stres oluyor çünkü
Degerlere bakilir her sey normal olur. O zaman bekleyelim. Ama hicbir seye bakmadan beklemek cok anlamsiz geliyor bana.

Degerlere bakilir her sey normal olur. O zaman bekleyelim. Ama hicbir seye bakmadan beklemek cok anlamsiz geliyor bana.
Degerler normal ise yinede korkulacak birsey var midir sizce? O testleri iyi cikti diye icim rahatlasin mi yoksa sperm testi yapmadan emin olmamak mi lazim bilmiyorum kafam karisti

Degerler normal ise yinede korkulacak birsey var midir sizce? O testleri iyi cikti diye icim rahatlasin mi yoksa sperm testi yapmadan emin olmamak mi lazim bilmiyorum kafam karisti
Sperm testine bakılmalı. Ben Türkiye'de yaşıyorum. Eşimin hormonlarina bakildi mi hatırlamıyorum. Sperm testine bakılmıştı. Mutlaka hormonlarka spermlerin baglantilari vardır ama birebir ilişkili olduklarını düşünmüyorum. Sonuçta testosteron hormonu kadinlarda da var. Yani spermle dogrudan ilişkili değildir. Yine de uzman degilim tabii.

Bende oyle dusunuyorum horMon testi iyi cikipta baska sorun cikanlar illa vardir bu ayda olmazsa sperm testi isteyecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…