N nidahnm Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2025 289 32 13 26 6 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nidahnm #1 Döngümün 23. Günü test yapsam çıkar mı adetime 7 gün var çok merak ediyorum çünkü Regl belirtim yok
sylviaRose Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2024 193 42 13 6 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nidahnm #2 nidahnm .!.: Döngümün 23. Günü test yapsam çıkar mı adetime 7 gün var çok merak ediyorum çünkü Regl belirtim yok Genişletmek için tıkla... Yanlıs sonuc cıkabilir belki gec döllenme olmuştur negatif çıkar bosuna morelinizi bozmayın adet günü test yapın
nidahnm .!.: Döngümün 23. Günü test yapsam çıkar mı adetime 7 gün var çok merak ediyorum çünkü Regl belirtim yok Genişletmek için tıkla... Yanlıs sonuc cıkabilir belki gec döllenme olmuştur negatif çıkar bosuna morelinizi bozmayın adet günü test yapın
N nidahnm Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2025 289 32 13 26 6 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nidahnm #3 sylviaRose .!.: Yanlıs sonuc cıkabilir belki gec döllenme olmuştur negatif çıkar bosuna morelinizi bozmayın adet günü test yapın Genişletmek için tıkla... Evet test çok ümitlendiriyor bu ay inositol ve dostinex kullandım işe yarar mı diye merak ediyorum
sylviaRose .!.: Yanlıs sonuc cıkabilir belki gec döllenme olmuştur negatif çıkar bosuna morelinizi bozmayın adet günü test yapın Genişletmek için tıkla... Evet test çok ümitlendiriyor bu ay inositol ve dostinex kullandım işe yarar mı diye merak ediyorum
sylviaRose Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2024 193 42 13 6 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nidahnm #4 nidahnm .!.: Evet test çok ümitlendiriyor bu ay inositol ve dostinex kullandım işe yarar mı diye merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Ne ilacı ki onları hiç duymadım
nidahnm .!.: Evet test çok ümitlendiriyor bu ay inositol ve dostinex kullandım işe yarar mı diye merak ediyorum Genişletmek için tıkla... Ne ilacı ki onları hiç duymadım