Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar merhaba benim reg 7 gün kala kanda negatif çıktı erken gebelik testi markasını unuttum rahim kalınlaşması var dedi doktor bekleyelim 10 gün dedi vitamin yazdı sizce yükselir mi elimde bebetime erken gebelik testi var adete 2 gün kala yapsam çıkar mı net olarak
olacağı varsa olur zaten onu önleyemezsiniz ki. en azından regl gününüzü bekleyin. su an testin doğru çıkması çok mümkün değil ki. boşuna strese sokuyor sizi
olacağı varsa olur zaten onu önleyemezsiniz ki. en azından regl gününüzü bekleyin. su an testin doğru çıkması çok mümkün değil ki. boşuna strese sokuyor sizi
Bu arada benim yumurtlama 24 Mayıs'ta takvim öyle gösterdi 6 günde gebelik çıkmaz dı zaten dimi valla şimdi aklıma geldi akılsız kafam ondan doktor 10 gün bekleyelim dedi
Hanımlar merhaba benim reg 7 gün kala kanda negatif çıktı erken gebelik testi markasını unuttum rahim kalınlaşması var dedi doktor bekleyelim 10 gün dedi vitamin yazdı sizce yükselir mi elimde bebetime erken gebelik testi var adete 2 gün kala yapsam çıkar mı net olarak Eki Görüntüle 3599485