• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testte görünüyor kanda çıkmadı

Gokcen5o

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
478
94
98
26
Hanımlar merhaba benim reg 7 gün kala kanda negatif çıktı erken gebelik testi markasını unuttum rahim kalınlaşması var dedi doktor bekleyelim 10 gün dedi vitamin yazdı sizce yükselir mi elimde bebetime erken gebelik testi var adete 2 gün kala yapsam çıkar mı net olarak
83887CFA-9F95-4011-A307-7CE7CE6250F2.webp

bu test de pozitif
değil. ayrıca reglden 7 gün öncesi test için çok erken

Öyle bacım ama ben şimdi korkuyorum iki çocuk arası 1 kimyasal oldu yine olur mu die
olacağı varsa olur zaten onu önleyemezsiniz ki. en azından regl gününüzü bekleyin. su an testin doğru çıkması çok mümkün değil ki. boşuna strese sokuyor sizi

olacağı varsa olur zaten onu önleyemezsiniz ki. en azından regl gününüzü bekleyin. su an testin doğru çıkması çok mümkün değil ki. boşuna strese sokuyor sizi
Bu arada benim yumurtlama 24 Mayıs'ta takvim öyle gösterdi 6 günde gebelik çıkmaz dı zaten dimi valla şimdi aklıma geldi 😀 akılsız kafam ondan doktor 10 gün bekleyelim dedi

Hanımlar merhaba benim reg 7 gün kala kanda negatif çıktı erken gebelik testi markasını unuttum rahim kalınlaşması var dedi doktor bekleyelim 10 gün dedi vitamin yazdı sizce yükselir mi elimde bebetime erken gebelik testi var adete 2 gün kala yapsam çıkar mı net olarak Eki Görüntüle 3599485
7 gün kala erken kan vermişsiniz regl günü kan verin bence

Back
X