Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle bacım ama ben şimdi korkuyorum iki çocuk arası 1 kimyasal oldu yine olur mu diebu test de pozitif
değil. ayrıca reglden 7 gün öncesi test için çok erken
olacağı varsa olur zaten onu önleyemezsiniz ki. en azından regl gününüzü bekleyin. su an testin doğru çıkması çok mümkün değil ki. boşuna strese sokuyor siziÖyle bacım ama ben şimdi korkuyorum iki çocuk arası 1 kimyasal oldu yine olur mu die
Teşekkür ederim haklısınızolacağı varsa olur zaten onu önleyemezsiniz ki. en azından regl gününüzü bekleyin. su an testin doğru çıkması çok mümkün değil ki. boşuna strese sokuyor sizi
Bu arada benim yumurtlama 24 Mayıs'ta takvim öyle gösterdi 6 günde gebelik çıkmaz dı zaten dimi valla şimdi aklıma geldiolacağı varsa olur zaten onu önleyemezsiniz ki. en azından regl gününüzü bekleyin. su an testin doğru çıkması çok mümkün değil ki. boşuna strese sokuyor sizi
7 gün kala erken kan vermişsiniz regl günü kan verin benceHanımlar merhaba benim reg 7 gün kala kanda negatif çıktı erken gebelik testi markasını unuttum rahim kalınlaşması var dedi doktor bekleyelim 10 gün dedi vitamin yazdı sizce yükselir mi elimde bebetime erken gebelik testi var adete 2 gün kala yapsam çıkar mı net olarak Eki Görüntüle 3599485
Evet erkenmiş ya7 gün kala erken kan vermişsiniz regl günü kan verin bence
İyiyim canım günler geçiyor bir şekildeEvet erkenmiş yasen nasılsın Bebiş nasıl
Maşallah allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aminnnİyiyim canım günler geçiyor bir şekilde![]()
Abla al-bi marka test nasıl güzel mi kaset testİyiyim canım günler geçiyor bir şekilde![]()
Merhaba benimkine de bakar mısınız lütfen regle iki gün kala yaptımbu test de pozitif
değil. ayrıca reglden 7 gün öncesi test için çok erken
pozitif görünüyor. kan verinMerhaba benimkine de bakar mısınız lütfen regle iki gün kala yaptım