Testte silik çizgi çıktı hamile ola bilir miyim acaba!!

Nur Danem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
63
11
3
30
Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var benim adetim tam 6 gün gecikti ve biz eşimle çocuk istiyoruz bu ay yumurtlama dönemine denk getirdik ve 1 gün aralıklarla ilişkiye girdik test aldım fakat 10 dk sonra 2. Çizgi çıktı ve çok silik ti ve bir kaç dk sonra silindi 2.çizgi

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-30-14-22-52.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 360
hamile olmasan bu kadar çıkmazdı canım. yarın sabah ilk idrarla yap. sonrada kan vermeye git. sağlık ocağına verebilirsin. zaten hamile olduğumuzda oraya bilgi vermemiz gerekiyomş

Kesinlikle hamilesin hyırlı olsun benim iki çocuğumda da böyle çıktı

Sonradan ikinci çizgi kayboldu ama normal mı pekş
Evet bazen olabiliyor süre ile ilgili önemli olan çıkması merak etme sadece beta değerin henüz düşük olduğu için böyle yani henüz yeni olduğu için ama hamilesin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına :)

Kan testi yaptırsam çıkar değil mi

Bana da pozitif gibi geldi emin olmak için kan testi yaptırın
Hayırlısı olsun:)

Çıkar canım kanda zaten hemen belli oluyor bende de öyle olmuştu kan verdim hemen çıktı muhtemelen 5 haftalıktır o yüzden silik çıkmıştır hemen bir özel acike gidip kan ver yarım saatte sonucu alırsın

Çıkar canım kanda zaten hemen belli oluyor bende de öyle olmuştu kan verdim hemen çıktı muhtemelen 5 haftalıktır o yüzden silik çıkmıştır hemen bir özel acile gidip kan ver yarım saatte sonucu alırsın

Çok saol çok teşekkür ederim Allah razı olsun :) sonradan silindi diye çok korkmuştum

Yarın sabah tekrar et yine görürsen az da olsa emin olabilirsin o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…