Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim eşim de varikosal ameliyatı olmuş 6-7 sene önce daha tanışmıyorken.sanırım ben de hamileyim :Herkese iyi akşamlar, bir çok internet sitesinde araştırdım herkes hamilelik olabileceğini yazmış ama bu hamilelik benim için o kadar imkansız ki inanasım gelmiyor. Eşimin sağlık sorunları nedeniyle hamile kalma riskim çok düşük varikoseli var hatta ay sonunda ameliyat olacak. Adetim gecikti ve göğüslerim çok hassaslaştı ben de geçen hafta hadi belki olur diye test yaptım o zaman ikinci çizgi yerinde enlemesine damar gibi bi kırmızılık çıkmıştı, test bozuk diye atmıştım. Bugün yine konu açılınca görümcem bi test yap belli olmaz dedi yine umutlu değildim ama test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı. Çok silik değil net bir şekilde görünüyor ama kopkoyu da değil. Yarın sabah tekrat test yapacağım çünkü sabah yapılan testlerin daha doğru çıktığını okudum ama yine de sormak istiyorum başına böyle bir şey gelip hamile kalan var mı? Son bir kaç gündür arada kasıklarıma ağrı giriyordu ama adet olacağım heralde diye geçiştiriyordum bir ilişkisi varsa diye yazmak istedim

bumu silik çizgi canim
gözün aydın rabbim isterse olur saglikla kavuşursun insallah yavruna.Merhabalar sabah beta hcg yaptırdım sonuç 761 geldi yani 5 haftalık gebeyim galiba![]()
Aynen sende de var gibi ama daha erken gibi sankibenim eşim de varikosal ameliyatı olmuş 6-7 sene önce daha tanışmıyorken.sanırım ben de hamileyim :
Eki Görüntüle 2700510
benim eşim de varikosal ameliyatı olmuş 6-7 sene önce daha tanışmıyorken.sanırım ben de hamileyim :
Eki Görüntüle 2700510
Aynen sende de var gibi ama daha erken gibi sanki![]()
Teşekkür ederim, Allah hayırlısını versin hepimizeHayırlı olsun sizde de var gebelik kan verin inşallah güzel sonuç alırsınız![]()
silik gormemıssın sen bız ısıga tutuyoruz. gozumuzu belertıp bakıyoruz boyle şaşı olur gıbı arada belıren bısey oluyo hah o sılık cızgı.hayırlı olsun hamılesın :) ya gıt kan ver ya da 1 hafta sonra dırek kese gormeye gıt:)Teşekkür ederim ama o kadar ümitlenmek istemiyorum ki inanamıyorum![]()
İmkansız diye birşey yok benim arkadaşıma da aynısını dediler eşinde sorun vardı çocuk sahibi olması imkansız falan dediler o kadar çok doktor gezdiler ki hepsi onu dedi ama 7 yıl sonra gebe kaldı ve evet eşinden yani imkansız diye birşey yokHerkese iyi akşamlar, bir çok internet sitesinde araştırdım herkes hamilelik olabileceğini yazmış ama bu hamilelik benim için o kadar imkansız ki inanasım gelmiyor. Eşimin sağlık sorunları nedeniyle hamile kalma riskim çok düşük varikoseli var hatta ay sonunda ameliyat olacak. Adetim gecikti ve göğüslerim çok hassaslaştı ben de geçen hafta hadi belki olur diye test yaptım o zaman ikinci çizgi yerinde enlemesine damar gibi bi kırmızılık çıkmıştı, test bozuk diye atmıştım. Bugün yine konu açılınca görümcem bi test yap belli olmaz dedi yine umutlu değildim ama test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı. Çok silik değil net bir şekilde görünüyor ama kopkoyu da değil. Yarın sabah tekrat test yapacağım çünkü sabah yapılan testlerin daha doğru çıktığını okudum ama yine de sormak istiyorum başına böyle bir şey gelip hamile kalan var mı? Son bir kaç gündür arada kasıklarıma ağrı giriyordu ama adet olacağım heralde diye geçiştiriyordum bir ilişkisi varsa diye yazmak istedim
Merhaba gördünüz mü keseyinedense hala inanamıyorum yani beta hcg 761 çıktığı halde inanamıyorum ultrasonda keseyi görmeden inanmicam sanırım![]()
Gördüm geçen hafta cuma günüMerhaba gördünüz mü keseyi![]()
Maşallah ,en kısa zamanda miniknkalbini duyman dileğiyleGördüm geçen hafta cuma günüAma geç döllenme olmuş sanırım çünkü 5+5 olmasına rağmen karından görünmedi vajinal ultrasonda göründü
haftaya perşembe tekrar gidiyorum kalp atışlarını dinlemeye
![]()
Amin inşallahMaşallah ,en kısa zamanda miniknkalbini duyman dileğiyleşuan kaç hafta kaç günlük oldunuz?
Benimde aynı durumda cevap verirsenin çok seinirm hamileymisimiz şimdi pozitif miHepinie çok teşekkür ederim heyecandan nasıl uyurum da sabah ederim bilmiyorum artık![]()
7 haftalık hamileyim canım şu an silik çizgi çıktığında da 4. haftamın sonlarındaydım. Adetim gecikeli 5 gün falan olmuştu ertesi gün kan testi yaptırdım o zaman çıktı sen de bi kan tahlili yaptır istersenBenimde aynı durumda cevap verirsenin çok seinirm hamileymisimiz şimdi pozitif mi
BEnde yarın yaptırıcam yaptırıcam hayırlıs oldun canım sağlıkla kucağına al inşallah7 haftalık hamileyim canım şu an silik çizgi çıktığında da 4. haftamın sonlarındaydım. Adetim gecikeli 5 gün falan olmuştu ertesi gün kan testi yaptırdım o zaman çıktı sen de bi kan tahlili yaptır istersen
sağol canım inşallah senin için de hayırlısı olurBEnde yarın yaptırıcam yaptırıcam hayırlıs oldun canım sağlıkla kucağına al inşallah