Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet öyleymişimKiz hamilesin ne siliğii
Canım hayırlı olsun benim eşimin de değerleri düşük aşılamaya başvurcaz gelecek ay seni okuyunca çok mutlu oldum umut oldun vallanedense hala inanamıyorum yani beta hcg 761 çıktığı halde inanamıyorum ultrasonda keseyi görmeden inanmicam sanırım![]()
Hap kullandiniz mi benim eşim hap kullanmıştı o işe yaradı bizdeCanım hayırlı olsun benim eşimin de değerleri düşük aşılamaya başvurcaz gelecek ay seni okuyunca çok mutlu oldum umut oldun valla
Aynen canım klomen verdi doktor 3 ay kullan dedi sonra aşılama yapın dedi 15 milyon çıkmıştı sayısı 2 ay önce ben de hsg çekildim geçen ay eşimin hapı bitince aşılama yapılacak canımHap kullandiniz mi benim eşim hap kullanmıştı o işe yaradı bizde
Canım senin eşinin kullandığı hapın ismi neydi benim de eşim 5 yıl önce varikosel ameliyatı olmuş şu an için varikosel yok ama doğal yolla hamile kalman zor dediHap kullandiniz mi benim eşim hap kullanmıştı o işe yaradı bizde
Canım benim eşim ilk muayene olduğunda sperm sayısı 8 milyondu. bunun %40 küsürü ölüydü geri kalanının çoğu yerinde hareketliydi çok düşük bi kısmı da ileri hareketliydi. İlk gittiği doktor Combi Fertil kullan 1 ay boyunca yükselme olmazsa ameliyat olacaksın dedi. Reçeteyle yazılmıyor, zaten ilaç olarakta geçmiyor. Vitamin takviyesi güyya. 1 ay sonra başka bir doktora gitti eşim tekrar sayım yapıldı 3 milyona düşmüştü. Sonradan gittiği doktor hiç ameliyat falan demeden "Sen hiç uğraşma kardeşim bilmem ne üniversitesinin kısırlık merkezine git" dedi direkt. nasıl moralimiz bozuldu. Resmen eşimin suratına sen kısırsın hadi yallah demiş gibi bişey oldu. Sonra eşimi aldım ben ilk gittiği doktora gittim çünkü o doktor ameliyat edicem seni demişti. Doktora anlattım durumu "yok yahu ne kısırlık merkezi, önce ameliyat olup durduracaksın sonra tedavi olacaksan olacaksın" dedi. Ameliyat günü belirledik 1 hafta sonra benim hamile kaldığım çıktı ortaya. İlaç kullandığı dönem hamile kaldım. %2 şansımız vardı oldu. Ben çocuğum oluyor mu diye kadın doğum uzmanına gittiğimde "şişmansın sen hayatta hamile kalamazsın" demişti. Eşim de de varikosel çıkınca hiç ümitli değildim. Ama oldu işte. Böyle uzun uzadıya anlattım çünkü senin eşinin 15 milyon, daha çok. 3 milyon nerde 15 milyon nerde. Yine de doktorunuzu dinleyip aşılama yaptırın ama bir sonuç alamazsanız Combi Fertil'i kesinlikle deneyin işe yarayacağını düşünüyorum. Bir de alakası var mı bilmem ama ilişkiden sonra hiç ayağa kalkmadan giyiniverin solunuza dönüp uyuyun. Ben o ara sürekli iç güdüsel olarak böyle yapmıştım belki bir yararı olur. Allah hepimize hayırlısını versin, umarım dualarınız karşılıksız kalmaz.Canım senin eşinin kullandığı hapın ismi neydi benim de eşim 5 yıl önce varikosel ameliyatı olmuş şu an için varikosel yok ama doğal yolla hamile kalman zor dedi
Bende hem keçiboynuzu suyu da içirdim mart ayında testi 6 milyondu arada keçiboynuzu suyu içmişti 15 milyon çıkmış hala az inşallah aşılama uz tutar![]()
Sağol canım çok güzel anlatmışsın mucize bebek hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahCanım benim eşim ilk muayene olduğunda sperm sayısı 8 milyondu. bunun %40 küsürü ölüydü geri kalanının çoğu yerinde hareketliydi çok düşük bi kısmı da ileri hareketliydi. İlk gittiği doktor Combi Fertil kullan 1 ay boyunca yükselme olmazsa ameliyat olacaksın dedi. Reçeteyle yazılmıyor, zaten ilaç olarakta geçmiyor. Vitamin takviyesi güyya. 1 ay sonra başka bir doktora gitti eşim tekrar sayım yapıldı 3 milyona düşmüştü. Sonradan gittiği doktor hiç ameliyat falan demeden "Sen hiç uğraşma kardeşim bilmem ne üniversitesinin kısırlık merkezine git" dedi direkt. nasıl moralimiz bozuldu. Resmen eşimin suratına sen kısırsın hadi yallah demiş gibi bişey oldu. Sonra eşimi aldım ben ilk gittiği doktora gittim çünkü o doktor ameliyat edicem seni demişti. Doktora anlattım durumu "yok yahu ne kısırlık merkezi, önce ameliyat olup durduracaksın sonra tedavi olacaksan olacaksın" dedi. Ameliyat günü belirledik 1 hafta sonra benim hamile kaldığım çıktı ortaya. İlaç kullandığı dönem hamile kaldım. %2 şansımız vardı oldu. Ben çocuğum oluyor mu diye kadın doğum uzmanına gittiğimde "şişmansın sen hayatta hamile kalamazsın" demişti. Eşim de de varikosel çıkınca hiç ümitli değildim. Ama oldu işte. Böyle uzun uzadıya anlattım çünkü senin eşinin 15 milyon, daha çok. 3 milyon nerde 15 milyon nerde. Yine de doktorunuzu dinleyip aşılama yaptırın ama bir sonuç alamazsanız Combi Fertil'i kesinlikle deneyin işe yarayacağını düşünüyorum. Bir de alakası var mı bilmem ama ilişkiden sonra hiç ayağa kalkmadan giyiniverin solunuza dönüp uyuyun. Ben o ara sürekli iç güdüsel olarak böyle yapmıştım belki bir yararı olur. Allah hepimize hayırlısını versin, umarım dualarınız karşılıksız kalmaz.
Tabii ki ederim canım benim içini ferah tutSağol canım çok güzel anlatmışsın mucize bebek hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
ben düşük diye üzülüyordum sen iyi geldin bana dediklerini deneyeceğim hep aşılama olumsuz olursa ayrıca hamilelerin duası geçermiş bana dua eder misin? Allah bana da nasip etsin ve benim gibi bekleyen herkese
Canım hayırlı olsun hamilesin bana kalırsaArkadaşlar merhaba ,
Az önce test yaptım sizce gebelik ihtimali var mi. Laparoskopi ameliyatı olalı çok az oldu inanamadım. Cevaplarinizi bekliyorum.
Inşallah, benim için dua edin lütfen:)Canım hayırlı olsun hamilesin bana kalırsa