Tetagil ishal

drnalya

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2025
9
2
1
34
Merhaba cocuğum üş bucuk aylık doktor dişlerinln çıktığını gördü tetagil diş granülü kullanabileceğimi söyledi. Geçen hafta kullandığımız günden bir sonraki gün ishal oldu. Dün yine kullandım bugün yine ishal oldu.Başına bu durum gelen var mı

3,5 ay mı yazıyı ben mi yanlış gördüm maşallah benimki 9,5 aylık tetagil kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim ek gıdadan dolayı kabız hiç ishal olmadı

3,5 aylık mi . ? Ben 9 aylık civarı kullandım ilk dişleri 7 aylık çıkmıştı onlar zorlamadı diğerlerinde sıkıntı oldu . Hiç yaşamadım. İshal. Bence biraz erken değil mi? . Alt ön damakda beyazlama yada elinizi koyunca sertlik hissediyor musunuz?

Canım ishl yapabilir yapıyorsa kes verme . Soğuk uygulama yağ çok iyi geliyor

Evet 3,5 aylık bize de erken geldi emin olamadık doktora gittik baktı diş dedi. Salyası hiç durmuyor sürekli ağzına bişeyler alıp ısırmaya çalışıyor. Dün elini ağzında sol tarafına götürünce tekrar baktım sol alt kısım iyice kabarmış beyazlaşmış elime de sertlik geldi.

Canım ishl yapabilir yapıyorsa kes verme . Soğuk uygulama yağ çok iyi geliyor
Bana öyle geldi içindekileri baktım hepsi bağırsak hareketi yapıcı ek gıda zamanı bebekler bunları tolere edebilirler belki ama 3,4 aylık anne sütü alan bebek için etken maddeleri bağırsakları için fazla bence kullanılmaması lazım

Bağırsakları tolere edemiyor demek ki. Çok mu zorluyor diş. Uyku ve beslenmesini bozacak kadar zorluyorsa kar zarar hesabı yapılabilir ama hafif bir huzursuzluk varsa dışardan bir şey kullanmaya gerek yok bence.

Diş kaşıyıcısını buz dolabına koyun, soğukken masaj yapın o bölgeye rahatlatır kolay sürmesine yardımcı olur

Bağırsakları tolere edemiyor demek ki. Çok mu zorluyor diş. Uyku ve beslenmesini bozacak kadar zorluyorsa kar zarar hesabı yapılabilir ama hafif bir huzursuzluk varsa dışardan bir şey kullanmaya gerek yok bence.
Maalesef evet uykuyu da beslenmede gitti o yüzden kullanmak zorunda kaldım . İki üç saat rahatlatı ama ishal ihtimaline değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…