Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba cocuğum üş bucuk aylık doktor dişlerinln çıktığını gördü tetagil diş granülü kullanabileceğimi söyledi. Geçen hafta kullandığımız günden bir sonraki gün ishal oldu. Dün yine kullandım bugün yine ishal oldu.Başına bu durum gelen var mı
Merhaba cocuğum üş bucuk aylık doktor dişlerinln çıktığını gördü tetagil diş granülü kullanabileceğimi söyledi. Geçen hafta kullandığımız günden bir sonraki gün ishal oldu. Dün yine kullandım bugün yine ishal oldu.Başına bu durum gelen var mı
3,5 aylık mi . ? Ben 9 aylık civarı kullandım ilk dişleri 7 aylık çıkmıştı onlar zorlamadı diğerlerinde sıkıntı oldu . Hiç yaşamadım. İshal. Bence biraz erken değil mi? . Alt ön damakda beyazlama yada elinizi koyunca sertlik hissediyor musunuz?
3,5 aylık mi . ? Ben 9 aylık civarı kullandım ilk dişleri 7 aylık çıkmıştı onlar zorlamadı diğerlerinde sıkıntı oldu . Hiç yaşamadım. İshal. Bence biraz erken değil mi? . Alt ön damakda beyazlama yada elinizi koyunca sertlik hissediyor musunuz?
Evet 3,5 aylık bize de erken geldi emin olamadık doktora gittik baktı diş dedi. Salyası hiç durmuyor sürekli ağzına bişeyler alıp ısırmaya çalışıyor. Dün elini ağzında sol tarafına götürünce tekrar baktım sol alt kısım iyice kabarmış beyazlaşmış elime de sertlik geldi.
Bana öyle geldi içindekileri baktım hepsi bağırsak hareketi yapıcı ek gıda zamanı bebekler bunları tolere edebilirler belki ama 3,4 aylık anne sütü alan bebek için etken maddeleri bağırsakları için fazla bence kullanılmaması lazım
Bağırsakları tolere edemiyor demek ki. Çok mu zorluyor diş. Uyku ve beslenmesini bozacak kadar zorluyorsa kar zarar hesabı yapılabilir ama hafif bir huzursuzluk varsa dışardan bir şey kullanmaya gerek yok bence.
Bağırsakları tolere edemiyor demek ki. Çok mu zorluyor diş. Uyku ve beslenmesini bozacak kadar zorluyorsa kar zarar hesabı yapılabilir ama hafif bir huzursuzluk varsa dışardan bir şey kullanmaya gerek yok bence.