Tetanos aşısı

Benim normalde yaptırmam gerekiyordu 24. Haftadayım ama yaptırmadım çünkü çok beter bi ağrısı var bir hafta kolunuz komple yanıyor birkaç sene önce yaptırmıştım ordan biliyorum. Ama muhtemelen yaptırmak mantıklı olan tabi ben korkuyorum maalesef

Ben oldum hic agrim olmadi %95 herkes oluyor. Hatta hamilelik disinda da olmustum o zamanda agrim olmadi... gecenlerde esim olmak zorunda kaldi onda da agri olmadi. Kiz kardesimde hamileyken yaptirdi onda da hic agri olmadi

Olmak zorunlu diyorlar kafam karisti benmde sezeryan dogum falan olursa mikrop kapmamak icinms

Ben oldum hic agrim olmadi %95 herkes oluyor. Hatta hamilelik disinda da olmustum o zamanda agrim olmadi... gecenlerde esim olmak zorunda kaldi onda da agri olmadi. Kiz kardesimde hamileyken yaptirdi onda da hic agri olmadi
Kesin yaptrmak gerekiyor mu acaba doktor öneriyor mu yoksa saglik ocaklari mi yapyo sadece

Ben ilk hamileliğimde de yaptırdım ikinci hamileliğimde de.Biraz ağrı yapıyor sadece.Geçenlerde hamile bir kadın ayağına paslı çivi batması sonucu öldü.Ameliyathanedeki aletler paslı olabilir diye yapılmasını tavsiye ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…