Evet olmak gerekiyor, saglik ocagina takip icin gittiginde onlar soyluyorlar zaten ne zaman hangi asiyi olacagini.. sanirim tetanoz 22-23. haftalarda oluyor.. ben 25 ocakta gidecegim...Kızlar galiba gebelikte tetanoz aşısı olmak gerekmiş doğum esnasındaki cihazlar nedeniyle olan var mı aranız da bilgisi olan
Kızlar galiba gebelikte tetanoz aşısı olmak gerekmiş doğum esnasındaki cihazlar nedeniyle olan var mı aranız da bilgisi olan
Ay ben geç kaldım o zaman 24 haftadayım
2 kez oldum sağlık ocağındaKızlar galiba gebelikte tetanoz aşısı olmak gerekmiş doğum esnasındaki cihazlar nedeniyle olan var mı aranız da bilgisi olan
Hangi haftalarda2 kez oldum sağlık ocağında
16. haftada ve 24. haftadaHangi haftalarda
Ay ben geç kaldım o zaman 24 haftadayım
ağrı yapma ihtimali nedir bilmiyorum ama benim 2 gün kolum ağrıdı. dayanılmayacak ağrı değil.benmde doktorm sen bilirsn zarari yok dedi.saglk ocagnda bu hafta icn randevu verdiler ve 18+4olacagim.internette 20.haftalar yaziyor kafam karisti.ve tetanos asisndan korkuyorum acikcasi agri yapabiliyorms ve ben migrenm tuttugnda bile agri kesici icmiyorumateste yapabiliyormus o yuzden tedirgnm
bilmemki agri esigim yuksek diye dusunuyorum.dayanirim yani ama atesle beraber olursa npcm diyorum.persembe randevu var iste saglk ocagnda.onlar onemsiyor asilaridaağrı yapma ihtimali nedir bilmiyorum ama benim 2 gün kolum ağrıdı. dayanılmayacak ağrı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?