Tetanoz aşısı sonrası bebek hareket etmiyor :(

Asknn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
53
20
38
34
Kızlar 17 hafta dolunca sağlık ocağında hemşire tetanoz aşısının ilk dozunu yaptı ama 17+4 oldum bebek hareketini hissetmiyorum 3 gündür korkmaya başladım. İkinci hamileliğim aşıdan önce çok hareketliydi bebek

Doktorunuza gidin ya da telefonla bi danisin sizi yonlendirir zaten. En dogrusu bu canim hemen panik yapma insallah bisey yoktur

En iyisi doktorumu aramak takip ediyorum ama ben mi hissedemiyorum diyorum ama bişey yok
En dogru sekilde doktorun yonlendirir canim. Belki de sen kuruntu yapiyosun ama her halukarda netlestirip icinin rahatlamasi ve ne oldugunu bilmen en iyisi.

En dogru sekilde doktorun yonlendirir canim. Belki de sen kuruntu yapiyosun ama her halukarda netlestirip icinin rahatlamasi ve ne oldugunu bilmen en iyisi.
Cuma günü kontrolüm var paniklemek istemiyorum ama az da olsa hissetsem rahatlatacam

Cuma günü kontrolüm var paniklemek istemiyorum ama az da olsa hissetsem rahatlatacam
Canim cumaya daha var doktorunu aramalisin en azindan yapman gereken biseyler vardir soyler. Belki erken cagirir. Mutlaka ara.. bir de tatli biseyler yiyip sola dogru yat bi istersen

Her hamilelikte bastan mi asi yapiyorlar? Bu aşı 5 doz. Belli araliklarla yapiliyor. Ben hmileliklerden önce yaptirmistim. 3. Gebeligim au an ve aşı yaptirmadim. Tamamlanmis olmasi gerekiyor. Nasil ikinci hamilelik ve aşının ilk dozu?

5 yil miydi bi suresi var ya koruyuculugunun belki oyle biseydir diye dusundum ben

Aşıyla alakalı oldugunu sanmıyorum endıse etmeyın bende 17 haftalarda nadır hıssederdım korkmayın ıns bır sorun yokdur ama bır doktora gorunmekde fayda var doktorum eger hareket hıssetmıyorsan hemen gel der her kontrolumde

5 yil miydi bi suresi var ya koruyuculugunun belki oyle biseydir diye dusundum ben
Koruyuculugu omur boyu. Sorun yok aslinda ama ben anlamadim. Ben 8 yıl önce 5 dozu tamamladim ve bir daha yaptırmadım

Koruyuculugu omur boyu. Sorun yok aslinda ama ben anlamadim. Ben 8 yıl önce 5 dozu tamamladim ve bir daha yaptırmadım
Hmm ben yanlis hatirlamisim sanirim... daha ikinci kismet olmadigindan ama hakkaten oyleyse ikinciye neden yapsinlar ki dozu mu tamamlanmamisti acaba? Cunku bana da hamileligimde 2 doz yapildi sadece kafam karisti

4. Doz 3. Dozdan 6 ay sonra 5. Doz da 4. Dozdan 1 yıl sonraydi bunu hatirliyorum.

Teşekkür ederim normalde hep 20 haftada yapıyorlar hemşire 17 de yapınca bende tereddüt ettim 3 aydan sonra yapılıyor sorun yok dedi

Bende düzenli yaptırdım aşılarımı ama her hamilelikte yapılıyormuş

Tehlıkelı olsa yapmazlardı zaten merak etmeyın ınsallah bebegınız ıyıdır en kısa zamanda doktora gorunun bence
Teşekkür ederim normalde hep 20 haftada yapıyorlar hemşire 17 de yapınca bende tereddüt ettim 3 aydan sonra yapılıyor sorun yok dedi

17. Hafta zaten bebek hareketi çok az hissediliyor ama tetenoz aşısı 20. Hafta diye biliyorum ben 20 de oldum çoğu kişide o haftalarda oldu bi doktorunuza danışın kafaya takmayın zaten o haftalarda bi var bi yoklar

Canım bebek daha küçük net hissetmeyebilesin telaşlanma
Birde bende tetanoz ilk dozu 20. Hafta ikinci dozu 24 diye hatırlıyorum

Canım şuan bende aynı durumdayim. 20. Haftamdayim aşı oldum bebeğimin hareketleri azaldı.. sen naptn saglicakla dogurdunmu. Msjmi görürsen cvplarsan cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…