Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuza gidin ya da telefonla bi danisin sizi yonlendirir zaten. En dogrusu bu canim hemen panik yapma insallah bisey yokturKızlar 17 hafta dolunca sağlık ocağında hemşire tetanoz aşısının ilk dozunu yaptı ama 17+4 oldum bebek hareketini hissetmiyorum 3 gündür korkmaya başladım. İkinci hamileliğim aşıdan önce çok hareketliydi bebek![]()
En iyisi doktorumu aramak takip ediyorum ama ben mi hissedemiyorum diyorum ama bişey yokDoktorunuza gidin ya da telefonla bi danisin sizi yonlendirir zaten. En dogrusu bu canim hemen panik yapma insallah bisey yoktur
En dogru sekilde doktorun yonlendirir canim. Belki de sen kuruntu yapiyosun ama her halukarda netlestirip icinin rahatlamasi ve ne oldugunu bilmen en iyisi.En iyisi doktorumu aramak takip ediyorum ama ben mi hissedemiyorum diyorum ama bişey yok![]()
Cuma günü kontrolüm var paniklemek istemiyorum ama az da olsa hissetsem rahatlatacamEn dogru sekilde doktorun yonlendirir canim. Belki de sen kuruntu yapiyosun ama her halukarda netlestirip icinin rahatlamasi ve ne oldugunu bilmen en iyisi.
Canim cumaya daha var doktorunu aramalisin en azindan yapman gereken biseyler vardir soyler. Belki erken cagirir. Mutlaka ara.. bir de tatli biseyler yiyip sola dogru yat bi istersenCuma günü kontrolüm var paniklemek istemiyorum ama az da olsa hissetsem rahatlatacam
Her hamilelikte bastan mi asi yapiyorlar? Bu aşı 5 doz. Belli araliklarla yapiliyor. Ben hmileliklerden önce yaptirmistim. 3. Gebeligim au an ve aşı yaptirmadim. Tamamlanmis olmasi gerekiyor. Nasil ikinci hamilelik ve aşının ilk dozu?Kızlar 17 hafta dolunca sağlık ocağında hemşire tetanoz aşısının ilk dozunu yaptı ama 17+4 oldum bebek hareketini hissetmiyorum 3 gündür korkmaya başladım. İkinci hamileliğim aşıdan önce çok hareketliydi bebek![]()
5 yil miydi bi suresi var ya koruyuculugunun belki oyle biseydir diye dusundum benHer hamilelikte bastan mi asi yapiyorlar? Bu aşı 5 doz. Belli araliklarla yapiliyor. Ben hmileliklerden önce yaptirmistim. 3. Gebeligim au an ve aşı yaptirmadim. Tamamlanmis olmasi gerekiyor. Nasil ikinci hamilelik ve aşının ilk dozu?
Koruyuculugu omur boyu. Sorun yok aslinda ama ben anlamadim. Ben 8 yıl önce 5 dozu tamamladim ve bir daha yaptırmadım5 yil miydi bi suresi var ya koruyuculugunun belki oyle biseydir diye dusundum ben
Hmm ben yanlis hatirlamisim sanirim... daha ikinci kismet olmadigindanKoruyuculugu omur boyu. Sorun yok aslinda ama ben anlamadim. Ben 8 yıl önce 5 dozu tamamladim ve bir daha yaptırmadım
Denedim onu çikolata yedim yattımCanim cumaya daha var doktorunu aramalisin en azindan yapman gereken biseyler vardir soyler. Belki erken cagirir. Mutlaka ara.. bir de tatli biseyler yiyip sola dogru yat bi istersen
Teşekkür ederim normalde hep 20 haftada yapıyorlar hemşire 17 de yapınca bende tereddüt ettim 3 aydan sonra yapılıyor sorun yok dediAşıyla alakalı oldugunu sanmıyorum endıse etmeyın bende 17 haftalarda nadır hıssederdım korkmayın ıns bır sorun yokdur ama bır doktora gorunmekde fayda var doktorum eger hareket hıssetmıyorsan hemen gel der her kontrolumde
Bende düzenli yaptırdım aşılarımı ama her hamilelikte yapılıyormuşHer hamilelikte bastan mi asi yapiyorlar? Bu aşı 5 doz. Belli araliklarla yapiliyor. Ben hmileliklerden önce yaptirmistim. 3. Gebeligim au an ve aşı yaptirmadim. Tamamlanmis olmasi gerekiyor. Nasil ikinci hamilelik ve aşının ilk dozu?
Teşekkür ederim normalde hep 20 haftada yapıyorlar hemşire 17 de yapınca bende tereddüt ettim 3 aydan sonra yapılıyor sorun yok dedi
17. Hafta zaten bebek hareketi çok az hissediliyor ama tetenoz aşısı 20. Hafta diye biliyorum ben 20 de oldum çoğu kişide o haftalarda oldu bi doktorunuza danışın kafaya takmayın zaten o haftalarda bi var bi yoklarKızlar 17 hafta dolunca sağlık ocağında hemşire tetanoz aşısının ilk dozunu yaptı ama 17+4 oldum bebek hareketini hissetmiyorum 3 gündür korkmaya başladım. İkinci hamileliğim aşıdan önce çok hareketliydi bebek![]()
Canım bebek daha küçük net hissetmeyebilesin telaşlanmaKızlar 17 hafta dolunca sağlık ocağında hemşire tetanoz aşısının ilk dozunu yaptı ama 17+4 oldum bebek hareketini hissetmiyorum 3 gündür korkmaya başladım. İkinci hamileliğim aşıdan önce çok hareketliydi bebek![]()