Doğuma Hazırlık Tetanoz aşısı sonrası grip mi oldum?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ozlemefeco

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2025
3
0
1
34
merhaba herkese, 20. haftanın içindeyim. 2 gün önce tetanoz boğmaca aşısı oldum. geçmeyen bir kol ağrısı var. sanırım grip oldum ya da bu yan etki mi? benim gibi aşıdan sonra tüm kemikleri ağıran boğaz ağrısı çeken ve aşının vurulduğu kolun çok ağrıması gibi belirti yaşayan oldu mu?

Kolum ağrımıştı birkaç gün kaldıramamıştım ğzerine de yatamamıştım sonra geçti

Merhaba. Bende yoğun bir kol ağrısı oldu. 2-3 gün sürdü. Geçti. Halsizlik bile olmadı. İmkanınız varsa doktorunuza bir danışın.

Aşıdan sonra kol ağrısı herkeste oluyor zaten birkaç gün sürüyor. Nadiren yan etki olarak ateş ve halsizlik de görülebilir demişti doktorum. Ama grip tarzı bir şey hiç duymadım yüksek ihtimal üşütmüşsünüzdür denk gelmiştir yani aşıyla beraber. Ama yine de çok ağırsa bi doktora gözükün

Benim kolumun ağrısı 3.gün hafiflemişti ve ben de bir gün boyunca kendimi hafif grip hissetmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…