tetanoz aşısı

sağlık ocagındakıler sen 1 defa olacaksın dedıler bana ben ıkı defa gebe kalmadan once olmustum bide hamıle ıken oldum daha vurunmayacaksın dedıler dr solemedım ay dur bu gıttıgımde soleyımmmmm

sağlık ocagındakıler sen 1 defa olacaksın dedıler bana ben ıkı defa gebe kalmadan once olmustum bide hamıle ıken oldum daha vurunmayacaksın dedıler dr solemedım ay dur bu gıttıgımde soleyımmmmm

valla canım burdakı sağlık ocakğında ben ılk ığneyı kendım alıp gıttım ...sonrakıne aşı kartı berıp zamanını yazdılar 1 ay sonrasına tekrar çağırdılar.onuda nısan ayının başında oldumm..onların senı çağırması lkasımmmmCADIARZU:teselli:

ben yaptirmadim vallaha hic de doktora sormayi unuttum neyse sali gunu sorarim unutmazsam

KIZLAR BEN DE BUGÜN 2. DOZUNU OLDUM TETANOZ AŞISININ , 3. DOZU DA 5 AY SONRA 2 fisfisfisKASIM DA OLACAĞIM....

dev189pp___.png

bende bugun olucam ögleden sonra...acıdımı canım ya...

canım vurulurken çok bi acısı yok da akşam üstü kolumda bi ağrı ve ateş yapmıştı ilk dozunu olduğumda,ben de çocuk gibiyim iğneyi görünce hala gözlerim doluyo utanmasam ağlıcam....

bende yeni oldum geldim...kolum acayip agrıyor...sol koluma vurdular...diğeri 2 ekimdeymiş...yine 1 hafta uyuşacak kesin...

evet arkadaşlar kesinlikle katılıyorum bende 1ciyi oldum 2cisinide bu ay olacağım hiçbir yere güven yok şimdiki zamanda tedbiri elden bırakmayalım

Merhaba aşınızı kacıncı haftanızda yaptırdınız.Benım doktorum 20 haftadan sonra saglık ocagı 18 haftadab sonra dedi..

Back
X