tetanoz aşısı??????

yeniyeni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
922
342
103
arkadaşlar bişey sorucam hamilelikte tetanoz aşısı 20. haftadan sonra olmuyomuydu bana dr bugün yaptı aşıyı ama ben daha 19 haftalığım bi sakıncası olurmu bide feciiiii baş ağrısı yaptı ölüyorum resmen

yok sakıncası olmaz cnm bende 31 hafdalık hamıleyım yapdırmadım tetonoz asısı falan ılk qebelıqımdede yapdırmadım hıcbısey olmuyo

yok endişe etme bişi olmaz evet baş ağrısı ve inanılmaz bi kol ağrısı yapmıştı bende de:49:

aslında bu tetenoz aşısı eskiden sağlıksız ortamlarda doğumlar gerçekleştiği için önemle yapılıyordu ama şimdi annenin isteğine bırakılıyor ablam hamileliğin de olmamıştı ama ben oldum ilk vurulduğunda resmen komalık oldum yüksek ateş kusma ishal ne desen var habide kolum çok fena şişmişti ve ağrıyordu ikincisini olacağım zaman çok korkmuştum yine aynı olacak diye ama ikincide rahatsız olmadım doğumdan bikaç ay sonrada üçüncüyü olacam böylece bu aşı beni ömür boyu koruyacak

tetanoz aşısı hakikaten önemli. Gereksiz herşeyi yaptırmayın ama bu aşı gerekli. Zararı yok yararı var efendim.

Back
X