Tetanoz aşısı

Bende ilk başta olmasam mı acaba dedim ama hem bizim hemde Bebek için çok önemli 20. Haftadan sonra yaptırabilirsin sağlık ocağında zaten arıyorlar yaptırmazsan kağıt imzala gibi

Saglik ocagindan tarih aldim 14 aralikta yaptiricam asiyi.
Bu asi bebegi de yeni dogan tetanozuna karsi koruyor. Bence yaptirilmali. Zarari yok yarari var.

Ben geçen hafta cuma günü yaptırdım. Cumartesi günü kadın doğum doktoruma söyledim iyi yapmışsın 2. dozunuda yaptır 3 yıl koruması var dedi. Sakıncası yok için rahat etsin dedi. Yaptırın bence.

Bende çok kararsızdım araştırdım eğer yaptırmazsak ve dogum sırasında bebek tetanoz olursa Allah korusun kurtulamıyormuş.yaptırmanızı önerırım hatta bugun 2.dozumuda oldum.

Güzel ve faydalı bir broşür.. Devlet hastanesine giden bir arkadaşımdan aldım.. Gerekli şeyler için faydalanabilirsiniz.

Eklentiler

• 1d1fd160-0521-41fa-a08c-b5e800f7d3f8.webp
    1d1fd160-0521-41fa-a08c-b5e800f7d3f8.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 176
  • d1928783-dac3-4511-8219-6af811633a76.webp
    d1928783-dac3-4511-8219-6af811633a76.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 130
  • db00d0c5-8f24-4e6b-9e62-a45e410df87c.webp
    db00d0c5-8f24-4e6b-9e62-a45e410df87c.webp
    6 KB · Görüntüleme: 119
Bende hamilelik kaydı için gitmistim saglik ocağına
2 tane asım var biri aralık ayına gün verdiler 17.haftamda gideceğim digeride ocak ayında yapılacak
Sezaryan doğum icin yapılması gerekiyor muş sanırım benimde bilgim yok fazla

Ben 2 gun once oldum canim ilki 20. Ikincisi 24. Haftada oluyormus. 3.sude dogumdan sonra. Bunu saglik ocakları takip ediyor ozeller ilgilenmiyor. Cunku devlet sağlık ocaklarından takip ediyormus.
Ben sağlık ocağına gittim 20. Hafta da kadın yapmam bu haftada dedi oradaki hemşire . Bu haftalarda düşüğe sebep olabiliyor dedi 9 aralığa gün verdi 25 haftalık falan olcak herhalde bende o yüzden bilemedim yaa

Ben sağlık ocağına gittim 20. Hafta da kadın yapmam bu haftada dedi oradaki hemşire . Bu haftalarda düşüğe sebep olabiliyor dedi 9 aralığa gün verdi 25 haftalık falan olcak herhalde bende o yüzden bilemedim yaa

Allah allah benim goruncemde hamile oda 20.haftasinda oldu. Hatta ben tam 20.haftadada degildim 19. Haftadaydim saglik ocagi cagirdiginda. Bende güvenmeyip doktorumu aradn yaptir hicbisey olmaz dedi. Sen baska bir yere daha sor istersen tatlim

Allah allah benim goruncemde hamile oda 20.haftasinda oldu. Hatta ben tam 20.haftadada degildim 19. Haftadaydim saglik ocagi cagirdiginda. Bende güvenmeyip doktorumu aradn yaptir hicbisey olmaz dedi. Sen baska bir yere daha sor istersen tatlim
Dedim de o da hemşireler böyle yapıyo nasıl yapıyorlar anlamadım falan dedi kafam öyle karıştı ki ne yapıcağımı şaşırdım valla ya

Dedim de o da hemşireler böyle yapıyo nasıl yapıyorlar anlamadım falan dedi kafam öyle karıştı ki ne yapıcağımı şaşırdım valla ya

Bende hemsirelere guvenmemstim doktorumu aramistim. Doktorum yaptır demisti. Cevremdeki herkeste 20.haftada yaptırdı. Insani boyle ikilemde birakiyorlar ya. Siz yine 1 2 yere daha sorun bence

Bende bu konuyu açmıştım şuan 30 + 2 deyim 5 gün önce falan ilk tetanozumu oldum mecburiyetten. Beni 1 hafta önce aradılar 2 gun sonra da gittim. Benim gitmeme sebebim başka tabi. Bidaha kine 24 aralığa çağırdı 1 ay sonrasına. Ozaman yapilacak başka da yapılmayacak söylediğine göre.

Ben ilk hamileliğimde olmuştum hatta sonraki 4 dozu da yaptırarak 5e tamamlamıştım. Bunda hatırlatma dozu yapılacak sadece 19 haftada gel dedi sağlık ocağı. Bence önemli bir aşı. Malum sargı bezi unutulan bir yerdeyiz. Bebeklerimizin ve bizim sağlığı çok çok önemli

Allah allah ben 5düsügun uzerine hamile kaldim simdi 19. Haftadayim böyle bi riskten bahsetmedi ne dr.um ne hemsire 20. Haftafa yaptir dediler o zaman beklesem mi acaba

Back
X