Tetanoz iğnesi?

oslem_03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
249
2
0
Kütahya
Kızlar 20. Haftamdayım sağlık ocağınan ısrarla arıyorlar bu hafta ve 4 hafta sonra 2 kez tetanoz iğneniz var dediler bugün doktorumla randevum vardı o gerek duymuyorum ben hastama bırakıyorum sen bilirsin dedi ben de kararsız kaldım sizler naptınız?

bence ol çok acı vermiyor, 2 gün yanar o kadar.toplam 4 veya 5 doz sanırım ömür boyu koruması için benim 1 dozum kaldı.bence ol.

Benim dr da bana bırakmıştı. Benim de 1 dozum kaldı ömür boyu koruması için. 1-2 gün kolun ağrıyor o kadar...

bende vurdurdum gereksiz bişey olsa yapmazlardı sanırım bebek için hiç bir sakıncası yok çokta ağrı yapmıyor ..

kızlar bu konuda bilirkişi olarak ki hemşire olduğum için doğum sırasında kullanılan aletlerden herhangi bi şekilde tatanoz olmamanız için sağlık bakanlığının yürüttüğü kampanya ki herkes aslında 5 aşı yaptırarak bu riskten ömür boyu kurtulabilir ama gebelik hassas bi durum olduğuu için özellikle yapılmasını öneriyorlar nolur nolmaz hem hepimiz okuldayken olduk tetanoz aşısı öyle dayanılmaz bi acı oldğunu hatırlayanınız varmı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…