Tetenoz aşısının yaşattıkları

Nasibeyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
814
333
33
35
Kızlar gebelıkte tetenoz aşısı olmak şart mı siz oldunuz mu ben olmak istiyorum ama korkuyorum ya malum artık guven olmuyor hıc birseye

Hamileyken olmuştum o kol ağrısı bile fazla yoktu...
Birde geçen aylarda oldum kuduz aşısı ile birlikte gecesinde ateş halsizlik falan yaptı kol ağrısını da epey gün cektim ama geçti gitti

Kızlar gebelıkte tetenoz aşısı olmak şart mı siz oldunuz mu ben olmak istiyorum ama korkuyorum ya malum artık guven olmuyor hıc birseye
Hamileyim 2 doz yaptırdım kolumda ağrı ve halsizligim oldu sadece. Olurda doğum steril olmayan şartlarda gerçekleşir diye onlem amaçlı yapiliyor. Yaptırma zorunluluğun yok fakat doktorlar öneriyor. Hemşire 4 doza tamamlarsan ömürlük koruma sağlar diger gebeliklerde yaptirmana gerek kalmaz dedi doğumdan sonra söylenen tarihlerde 2 doz daha yaptiracam

Şart değil diye biliyorum. Yine de araştırın tabi. İnstagramda takip ettiğim çok iyi doktorlar var şart olmadığını söylüyor.

Bende yeni oldum mecbur bizim sağlığımız için ama benim çok ağır geçiyor gerçekten kolum kopacak gibi ağrıyor birde üstüne ateşim falan çıktı Baya

Sart degil, ben yaptirmamistim. Doktorum da gerek gormemisti

Back
X