mrb. benim 18 aylık bir kızım var ve sağ elinin baş parmağında tetik parmak teşhisi kondu doktora götürdüm ve ameliyat olmasını gerektiğini söyledi çocuklardaki tetik parmak doğuştan olurmuş ama biz yeni fark ettik operasyondanda korkuyorum narkoz verip yapılacakmış henüz çok küçük....(
cok gecmıs olsun hangı hastanede bu doktor ayrıca ortapedınınde aralarında bolumlerı var hangısınden randevu almamız gerekıyor acabaÇok yaşa Dr.ŞAHİN NAMİ 22 aylık oğlumun sağ baş parmağında Tetik parmak olduğunu öğrendim bundan 8 ay önce. Görüştüğümüz bütün doktorlar narkoz ameliyat olmasi gerektiğini söyledi. Aylarca araştırdım kendimle hesaplastim ne yapmam gerek diye.internetten ve bu güzel kadınlar klübü. Com sayesinde sevgili hoca Dr ŞAHİN NAMİ y i gördüm. Çok düşündüm aradım konuştum .ilk başta sesi sakinligi beni rahatlattı. Izmir den istanbul a gitmeye karar verdik.Oğlumun narkoz almasını istemiyordum.19.10.2015 günü gittik ve benim canım oğlum sayın ŞAHİN NAMİ sayesinde sağlıklı bir parmağa kavuştu. 2 dk dan kısa bir sürede olması mucizedir benim için. Allah razı olsun.yolun açık olsun DrŞAHİN NAMİ. Ellerine sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?