• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Tetradox Aknilox.. sivilce sorunum...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
83
İzmir
Merhaba arkadaşlarım sivilce sorunum nedeniyle cildiyeye gittim. önce hormon sonuclarıma bakıldı sonra kan sonuçlarıma bakıldı Dr. ROACCUTANE verecekti ama ben cipralex kullanıyrum deyince o zaman olmaz dedi. Neyse tetradox diye antibiyotik türü bir hap ve Aknilox (krem,) diye bir ilac verdi. Tetradoxu daha önce kullanan varmı aslında ben ROACCUTANEyi istyrdum. şimdiden teşekkür ederim..

Ben 7 ay roaccutane kullandim ama cipralex ile kullanilmadigini bilmiyordum ilk defa duydum

Ben 7 ay roaccutane kullandim ama cipralex ile kullanilmadigini bilmiyordum ilk defa duydum

Ya kan sonuçlarıma baktı tamam başlayabiliriz dedi. Sonra bende dr hanım cipralex kullanıyrum deyince o zaman vermeyim onu dedi. Acaba başka dr a mı gitsem bilemedim:( sağol canım

Tetradox klasik bir antibiotiktir. Sivilce icinde kullanilmasi da cok bilinen klasik bir yontemdir.
Eger antibiotik verecekse bence sivilcenden ornek alip kultut yaptirip sonuca gore etkin maddesi sana gercekten uyan antibiotigi vermesi iyi olurdu. Ama bunu hic bir dokt.yapmior.

Merhaba arkadaşlarım sivilce sorunum nedeniyle cildiyeye gittim. önce hormon sonuclarıma bakıldı sonra kan sonuçlarıma bakıldı Dr. ROACCUTANE verecekti ama ben cipralex kullanıyrum deyince o zaman olmaz dedi. Neyse tetradox diye antibiyotik türü bir hap ve Aknilox (krem,) diye bir ilac verdi. Tetradoxu daha önce kullanan varmı aslında ben ROACCUTANEyi istyrdum. şimdiden teşekkür ederim..
Tetradox kullandım iyi bir hap iltihap atıyor vücuttan hatta eşlerede veriliyor diye duydum akıntıya iyi geldgni duydum ama.bnm aşırı sivilce sorunum yoktu sizinki nasl blmyrum

Ben de iki yıl önce Tetradox kullandım ve memnun kalmadım, cildimde hiç bir düzelme yapmadı. Daha sonra Roaccutane kullanmaya başladım. Şimdi geçti bütün sivilcelerim.

Back
X