B bfatmaa Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2025 6 0 1 27 6 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi bfatmaa #1 Bir aydır Tetradox kullanıyorum ama sivilcelerime hiç etkisi olmadı acaba ne kadar süre içinde faydası olur kullananlar kaç ay kullandılar?
Bir aydır Tetradox kullanıyorum ama sivilcelerime hiç etkisi olmadı acaba ne kadar süre içinde faydası olur kullananlar kaç ay kullandılar?
M miraclebyover Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2025 19 9 1 29 6 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi bfatmaa #2 bfatmaa .!.: Bir aydır Tetradox kullanıyorum ama sivilcelerime hiç etkisi olmadı acaba ne kadar süre içinde faydası olur kullananlar kaç ay kullandılar? Genişletmek için tıkla... En az 3 ay kullanılıyor 3 ay kullanıp etkisi olmayınca başka ilaca geçiliyor
bfatmaa .!.: Bir aydır Tetradox kullanıyorum ama sivilcelerime hiç etkisi olmadı acaba ne kadar süre içinde faydası olur kullananlar kaç ay kullandılar? Genişletmek için tıkla... En az 3 ay kullanılıyor 3 ay kullanıp etkisi olmayınca başka ilaca geçiliyor