Sivilceli Ciltler Tetradox ve Doğum kontrol

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

dmrb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
4
0
1
29
Kızlar meraba ben tetradoxla yazzz 24+4 kullanıyorum başka kullanan var mı? Gündüz kremim imex gece kremim clyndoxyl ve bıoderma sebıum global

Sorunum sivilceler sorumda kullanıp faydasını gören var mı acaba? yaklaşık 5 aydır kullanıyorum iki kere kimyasal peeling tedavisi gördüm ama ara ara sivilcelerim çıkıyo

Sorunum sivilceler sorumda kullanıp faydasını gören var mı acaba? yaklaşık 5 aydır kullanıyorum iki kere kimyasal peeling tedavisi gördüm ama ara ara sivilcelerim çıkıyo

Tetradox un neden hala piyasadan kaldırılmadığını ve doktorların da sivilce tedavisinde neden ısrarla kullandığını anlamakta güçlük çekiyorum. Sindirim sistemine daha fazla zarar veren bir ilaç var mı bilemiyorum, mide koruyucu kullanıyor musun bari.

Evet doğum yazz dogum kontrol ilacı sivilcelerim hormondan geldiği için verdi. Hayır midemle hiçbi sıkıntı olmadı hiçbi yan etkisini görmedim ama yüzüm tam anlamıyla geçmiş değil sanırım izlerin geçmesi için zaman gerek

Devamlı takip ediyorum ama ilk defa bişey soruyorum kızlar baska anlamayanlar varsa kusura bakmayın :) 5 aydır sivilce tedavisi görüyorum kullanıyorum haplar tetradox ve yazzz 24+4 2 ay sonra hala sivilce çıkarmaya devam edince doktor kimyasal peeling yaptı çok memnun kaldım 2 hafta önce ikinci peelingi yaptım ama 5 ay sonunda arada özellikle yanak bölgemde çıkıyo dogum kontrol ve tetradox kullanan var mı benım sorum bu çünkü hiç bi sitede ikisinin kullanıldıgına rastlamadım

Back
X