- Konu Sahibi 06crazyim06
Tevfik beyin internet sayfasi varmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
efnan27 hayır görüşmedim allahın izniyle yakın bir zamanda gitcemm işyerime çok yakın zaten bulunduğu hastaneye gitmemde sıkıntı olmaz inş. ,en büyük engel maddiyat ve babamı ikna etmekti allaha şükür ikisi de halloldu:)
efnan27 hayır görüşmedim allahın izniyle yakın bir zamanda gitcemm işyerime çok yakın zaten bulunduğu hastaneye gitmemde sıkıntı olmaz inş. ,en büyük engel maddiyat ve babamı ikna etmekti allaha şükür ikisi de halloldu:)
mrb, burun amelıyatınızla ılgılı gelısmelerı aktarırırmısınız
tanem06 bugün aradım hastaneyi ben muayene olmak istiyorum dedim neymiş beni asistanlar muayene etcekmiş hanfendi bakın dedim ben direk Tevfik hocayla görüşmek istiyorum dedim şuan ameliyatta tamam sonra ararım dedim yarın bidaha arıcam bakalım
Canım istersen sana özelden Tevfik hocanın numarasını göndereyim direkt kendisini ara.
tanem06 bugün aradım hastaneyi ben muayene olmak istiyorum dedim neymiş beni asistanlar muayene etcekmiş hanfendi bakın dedim ben direk Tevfik hocayla görüşmek istiyorum dedim şuan ameliyatta tamam sonra ararım dedim yarın bidaha arıcam bakalım
bılgı verdıgınız ıcın tesekkur ederım.tabıkıde asıstana muayene olmayın dırek tevfık hocanın gormesı konuşması daha ıyı hakkında hayırlısı olsun
benım aklımda bırkac doktor daha var ama tevfık hoca sıfır hatasız gıttıgı ıcın gene de ondan tam vazgecmedım onun ıcın yaptıgı burunları gormeye ıhtıyacım var
bızlerı gene bılgılendırırsen sevınırım.
tanem06 allahın izniyle ameliyat olayım bütün gelişmeleri yakınen anlatırım dua edin gerçekten doktor seçimi en zor aşama :)
aynen dogru doktoru seçmek çok zor.dualarımız sızınle
çok teş.ederimm:)
O kadar karanbole ameliyat oldumki.saka gibiydim.1,2 msj okudum.mail attim,aradi, ogleden sonra gorusmeye gittim.ertesi gun kan verdim ve 2.gun ameliyattaydim.bi nevi doktorumu ameliyattan sonra tanidim.:) ama simdi ne sansliymisim nasil tam 12 den vurmusum diyorum.3 ay oldu. Her gecen gun dahada seviyorum beni.
Hic suphen olmasin tevfik beyden.sadece guven.
O kadar titiz davraniyoki.o zaten sana en yakisani yapacaktir eminim... :)
Ve ne zaman aklima bisey takilsa soruyorum.bi kere bile cevapsiz birakmadi.
hangi hastanede acaba
teyfık beyın sıtede yaptıgı hastalarının burnu hepsı aynı krakterstık ozellıge sahip kalıbı cıkarmıs dıkkat ettınz mi buna :/ fotolara bı bakın
bnde Tevfik beye ameliyat olmayı düşünüyorumda Tevfik beyin resimleri nerden gördünüz bnde bakmak isterim
Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları :)
kosede arama motoruna bunu yaz en son yoruma bak fotorları forumda yuklemıs arkadaslar
bıde bazı arkadasların profılınde var arkadaslıgı kabul etmek sartıyla albumunu gorebılıyorsunuz