tevfik sözen acillll yardım

efnan27 hayır görüşmedim allahın izniyle yakın bir zamanda gitcemm işyerime çok yakın zaten bulunduğu hastaneye gitmemde sıkıntı olmaz inş. ,en büyük engel maddiyat ve babamı ikna etmekti allaha şükür ikisi de halloldu:)

Hadi bakalım guzel haberlerini bekliyoruz:)))

efnan27 hayır görüşmedim allahın izniyle yakın bir zamanda gitcemm işyerime çok yakın zaten bulunduğu hastaneye gitmemde sıkıntı olmaz inş. ,en büyük engel maddiyat ve babamı ikna etmekti allaha şükür ikisi de halloldu:)

mrb, burun amelıyatınızla ılgılı gelısmelerı aktarırırmısınız

mrb, burun amelıyatınızla ılgılı gelısmelerı aktarırırmısınız

tanem06 bugün aradım hastaneyi ben muayene olmak istiyorum dedim neymiş beni asistanlar muayene etcekmiş hanfendi bakın dedim ben direk Tevfik hocayla görüşmek istiyorum dedim şuan ameliyatta tamam sonra ararım dedim yarın bidaha arıcam bakalım

tanem06 bugün aradım hastaneyi ben muayene olmak istiyorum dedim neymiş beni asistanlar muayene etcekmiş hanfendi bakın dedim ben direk Tevfik hocayla görüşmek istiyorum dedim şuan ameliyatta tamam sonra ararım dedim yarın bidaha arıcam bakalım

Canım istersen sana özelden Tevfik hocanın numarasını göndereyim direkt kendisini ara.

bılgı verdıgınız ıcın tesekkur ederım.tabıkıde asıstana muayene olmayın dırek tevfık hocanın gormesı konuşması daha ıyı hakkında hayırlısı olsun
benım aklımda bırkac doktor daha var ama tevfık hoca sıfır hatasız gıttıgı ıcın gene de ondan tam vazgecmedım onun ıcın yaptıgı burunları gormeye ıhtıyacım var
bızlerı gene bılgılendırırsen sevınırım.

bılgı verdıgınız ıcın tesekkur ederım.tabıkıde asıstana muayene olmayın dırek tevfık hocanın gormesı konuşması daha ıyı hakkında hayırlısı olsun
benım aklımda bırkac doktor daha var ama tevfık hoca sıfır hatasız gıttıgı ıcın gene de ondan tam vazgecmedım onun ıcın yaptıgı burunları gormeye ıhtıyacım var
bızlerı gene bılgılendırırsen sevınırım.

tanem06 allahın izniyle ameliyat olayım bütün gelişmeleri yakınen anlatırım dua edin gerçekten doktor seçimi en zor aşama :)

bende 7 ocakta tevfik beye ameliyat oldum. Cok ilgili bir doktor :) tüm hastalari burunlarindan memnun diye bn tevfik beyi secmistim. Benimki suan tam 3haftalik ve cok sis. Insallah bende memnun kalirim :)

O kadar karanbole ameliyat oldumki.saka gibiydim.1,2 msj okudum.mail attim,aradi, ogleden sonra gorusmeye gittim.ertesi gun kan verdim ve 2.gun ameliyattaydim.bi nevi doktorumu ameliyattan sonra tanidim.:) ama simdi ne sansliymisim nasil tam 12 den vurmusum diyorum.3 ay oldu. Her gecen gun dahada seviyorum beni.
Hic suphen olmasin tevfik beyden.sadece guven.
O kadar titiz davraniyoki.o zaten sana en yakisani yapacaktir eminim... :)
Ve ne zaman aklima bisey takilsa soruyorum.bi kere bile cevapsiz birakmadi.

O kadar karanbole ameliyat oldumki.saka gibiydim.1,2 msj okudum.mail attim,aradi, ogleden sonra gorusmeye gittim.ertesi gun kan verdim ve 2.gun ameliyattaydim.bi nevi doktorumu ameliyattan sonra tanidim.:) ama simdi ne sansliymisim nasil tam 12 den vurmusum diyorum.3 ay oldu. Her gecen gun dahada seviyorum beni.
Hic suphen olmasin tevfik beyden.sadece guven.
O kadar titiz davraniyoki.o zaten sana en yakisani yapacaktir eminim... :)
Ve ne zaman aklima bisey takilsa soruyorum.bi kere bile cevapsiz birakmadi.

ekledim sizi resim koyarsanız çok iyi olur

bnde Tevfik beye ameliyat olmayı düşünüyorumda Tevfik beyin resimleri nerden gördünüz bnde bakmak isterim

Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları :)

kosede arama motoruna bunu yaz en son yoruma bak fotorları forumda yuklemıs arkadaslar

bıde bazı arkadasların profılınde var arkadaslıgı kabul etmek sartıyla albumunu gorebılıyorsunuz

Back
X