Tevfik sözen e revizyon yaptiranlar acilll

darvin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
96
Merhababa arkadaslar arastirmalarim sonucu ankarafa revizyon icin tursl bey ve eren hocayi dusunsem de fiyatlar yuzunden daha uyguna revizyon yapan bir doktor bulmak icin ciktitigim bu yolda tevfik sozen de karar kildim gibi bir sey lutfen tabiyan bilen. Ameliyat olan varsa tefik beye bana acik donus yapabilirse cok sevinirim hakkinda son yillara ait hic yorum bulamadm 2020 yillarina ait olumlu yorumlar okudummhic olumsuza denkngelmedm ama beni dusunduren son birkac yila ait hic yorum olmamasi oldu ne olumlu ne olumsuz varsa da ben denk gelmedm sanirim fikirlerinizi yorumlarniza ck ihtiyacim var

Merhaba, bende aynı hocaya ameliyat olmayı düşünüyorum. Önerir misniz?

Merhaba, bende aynı hocaya ameliyat olmayı düşünüyorum. Önerir misniz?
Ben s diğerlerinin fiyatı çk yüksek dşye tevfik hocaya randevu oluşturdum bi ön görüşme için hala net deilim ama görüşme sonrası nasıl hisseddrim bilmiyorum

Ben olmadım ama eğer beklentiniz düz bir burunsa tevfik hoca yapar çok estetik estetik duran bebek burnu yapmaz, çok tatlı olduğu için kendisini takip ediyorum. Eminim ilgilidir de ama beklentinize bağlı eğer daha küçük güzel bi burun istiyorsanız yapamaz ama düz normal bi burun yapar

Peki burun ucı kısaltma konusunda iyi mdir acaba benmki sorunum burun ucum uzun drliklrr orantısız ve bemcrbtek taraflı çökme var çökmeden dolayı da kanadın biri çk az düşük duruyor ama çk belli olan yapılımyağılımbir burun istemiyorum peki sizce düz burnu daha doğal durdupu in mi yapıyotr bile isteyemi acaba ben de hep düz gördüm profilinde istese yaapa mı acaba hastalar mı füz istediği içn öylr acaba

Ben olmadım ama eğer beklentiniz düz bir burunsa tevfik hoca yapar çok estetik estetik duran bebek burnu yapmaz, çok tatlı olduğu için kendisini takip ediyorum. Eminim ilgilidir de ama beklentinize bağlı eğer daha küçük güzel bi burun istiyorsanız yapamaz ama düz normal bi burun yapar
Merhaba yaptığı burunlar arasında küçük kalkık burunlar da var doğal duruyor. Neden yapamaz dediniz ? Anlatılsa küçük kalkık bir burun istiyorum diye dikkate almaz mı acaba ? Baya da tecrübeli bir doktor zor olmasa gerek onun için. Ankarada önerebileceğiniz başka bir doktor var mı peki böyle burunlar için ?

Merhaba yaptığı burunlar arasında küçük kalkık burunlar da var doğal duruyor. Neden yapamaz dediniz ? Anlatılsa küçük kalkık bir burun istiyorum diye dikkate almaz mı acaba ? Baya da tecrübeli bir doktor zor olmasa gerek onun için. Ankarada önerebileceğiniz başka bir doktor var mı peki böyle burunlar için ?
Başka doktor bilmiyorum yani bayağıdır takip ediyorum yaptığı burunları inceliyorum aslında şöyle söylesem daha doğru olur, eğer sizin burnunuz küçük bir burunsa zaten o burun ameliyattan sonra da küçük olur ama büyük bir burunsa küçük minik bir burun yapan bir doktor değil yani bu benim gözüme gelen şekli tabii ki. Ben gidip görüşmenizi öneririm çünkü zaten kendisi dediğimiz gibi çok ilgili bir adam yapabilirse zaten size yaparım der

Peki burun ucı kısaltma konusunda iyi mdir acaba benmki sorunum burun ucum uzun drliklrr orantısız ve bemcrbtek taraflı çökme var çökmeden dolayı da kanadın biri çk az düşük duruyor ama çk belli olan yapılımyağılımbir burun istemiyorum peki sizce düz burnu daha doğal durdupu in mi yapıyotr bile isteyemi acaba ben de hep düz gördüm profilinde istese yaapa mı acaba hastalar mı füz istediği içn öylr acaba
Ben burun ucu kısaltmada tevfik hocanın iyi olduğunu düşünmüyorum bence uzun burnu kısaltmayı herkes yapamıyor bunu daha iyi yapan doktorlar vardır daha iyi araştırın. Ben de aynı durumdan muzdaribim 1 kere ameliyat oldum ama burun ucum uzun geliyor kısaltabilecek deprojection yapabilecek doktor arıyorum

Ben burun ucu kısaltmada tevfik hocanın iyi olduğunu düşünmüyorum bence uzun burnu kısaltmayı herkes yapamıyor bunu daha iyi yapan doktorlar vardır daha iyi araştırın. Ben de aynı durumdan muzdaribim 1 kere ameliyat oldum ama burun ucum uzun geliyor kısaltabilecek deprojection yapabilecek doktor arıyorum

Başka doktor bilmiyorum yani bayağıdır takip ediyorum yaptığı burunları inceliyorum aslında şöyle söylesem daha doğru olur, eğerburnunuz küçük bir burunsa zaten o burun ameliyattan sonra da küçük olur ama büyük bir burunsa küçük minik bir burun yapan bir doktor değil yani bu benim gözüme gelen şekli tabii ki. Ben gidip görüşmenizi öneririm çünkü zaten

Son düzenleme:
Ben gorustum kndisiyle sahsen eledim. Bekledigim gibi gecmedi gorusme tatmin olamadim havada kaldi bir cok sey benim icin!

tevfik sözen uygun mu ya fiyat olarak genelde ilk muayeneye ücret kimse istemez. Bu adam ilk muayeneye bile ücret istiyor.

Ben gorustum kndisiyle sahsen eledim. Bekledigim gibi gecmedi gorusme tatmin olamadim havada kaldi bir cok sey benim icin!
Merhaba neden nasıl geçti ? Göründüğü gibi ilgili değil mi acaba ? Ben çok yükselmiştim kendisine :( doktor bulmak çok zor maalesef

tevfik sözen uygun mu ya fiyat olarak genelde ilk muayeneye ücret kimse istemez. Bu adam ilk muayeneye bile ücret istiyor.
Aynn benden de aldılar ve bana göre hiçte hakedilmiş bir ücret değildi similasyon yapıyor doktor dediler similasyon göremedim ben ortada bilgisayardan elinde mouse la. İki hareket yaptı iş olsun diye ben face up biçimlendir de bile çk daha prof yapıyorum😂😂😂 ben burnum diyorum bana yüzünüzde de şu eksik diyo neyi pazarlıyorsunuz anlamadım gayttte param pulum var yüzümle gözümle derdim olsa çktan yaptırırdım herhalde bnce herkes anladığı işi yapsın bugün kbb ciler plstik cerrahların estetistyenlerin işine merak salat olmuşlar nyse durum bu yani. Ok eğitimlerini alıyorlardır illaki diye düşünüyorum yüne de inanın buna hiç gerek yok😬

Merhaba neden nasıl geçti ? Göründüğü gibi ilgili değil mi acaba ? Ben çok yükselmiştim kendisine :( doktor bulmak çok zor maalesef
Valla ben de yükselmiştim aynn sizin gibi canlı birebir asla o enerjiyi almadım similasyonn vsr dediler asla yeterli deildi ya sadece yan profilden o da abuk sabuk ki bu bana göre kaç yaşında insanım Ergen değilim yani şu abuk sabuk tabirini yerli yersiz kullanacak biri de değilim onu da belirtmeden geçmeyeyim bana göre abuk sabuk bir sey gösterildi kimse kusura bakmasn ama similas öyle bir sey değil ben burnum diyorum bana yüzünüzde de şunlar eksikmiş deniyo ??? Amaç daha similasyonu dogrudüzgün yapıp bir sonuç sunamamışsınız siz bana başka işlem önermek kaldı ki bile isteye düşünmediğimi bilinçli yaptırmadığımı söylememe ragmen bilmiyorum beni rahatsız eden şeyler olduğu için bu yaklaşımlar ben özenli bulamadım görüşmeyi tabi muhakkak siz de gidin yüzyüze bi görüşün size bambaşka davranırlar belki de bilemeyiz 🙂 benm sürecimbu şekildeydi doktor aramaya devam valla ben en son fiyatına bakmadan mecburen seçicem en iyileri iyi operasyon yapanların ve bu kişilerin de Malesef kaşesi de yüksek ben bu süreçte onu anladm

Son düzenleme:
Ben eledim. Kendisimi beklediğim gibi geçmedi görüşme tatmin olmadm şahsen. Umarım bulursunuz doktorunuzu ben de hala aratırıyorum

Ben eledim. Kendisimi beklediğim gibi geçmedi görüşme tatmin olmadm şahsen. Umarım bulursunuz doktorunuzu ben de hala aratırıyorum
merhaba, siz neden vazgectiniz ya da içinize sinmedi? ben bu hafta ameliyat olacagım kendisine :(

açıkçası görüşme yukarıda anlatıldıgı gibiydi fakat bence samimiydi, problemlerimin farkında olarak nelerin düzeltileceğini aktardı ki ben de tam olarak onlardan şikayetciydim. dikkatle dinledi not aldı ve nasıl ilerleyeceğini anlattı. fotograftan bilgisayar üzerinde tık tık oynamasında sorun görmedim :D waooww düzeltme beklemiyordum zaten anca major problemleri gösterip buraları değiştirmemiz lazım diye belirtti. ben mi çok önemesemedim acaba bilemedim

merhaba, siz neden vazgectiniz ya da içinize sinmedi? ben bu hafta ameliyat olacagım kendisine :(
Aynı başlıkta yukarıda yazdım fakat en önemli etken similasyonun yetersiz olmasıydı ve bana gosterilenle ben tatmin olmadım ömür boyu benimle olacak olan bir organ benim bir paam olacak basit bir sey deil beni tatmin edemedi kemdisi görüşmede

Back
X