Tevfik Sözen, Teoman Dal, Süreyya Şeneldir, Emre İlhan muayene ücretleri

Herkese Selamlar,

Estetik operasyon için karar verme aşamasında birçok doktor araştırdım herkes gibi.... Olumlu olumsuz paylaşımlar, zaten zor bir süreçte haksız, emin olmadan ve bilmeden yazılan yorumlar vs. Ama esas olan arkadaşım olmuştu şu olmuştu bu olmuştu kötüydü vs yorumlarından ziyade ameliyat sürecini tamamlamış hastaların iyi ya da kötü yorum yapması daha gerçekçi ve kuşkuları daha aza indirgeyerek doğruya yönlendiriyor. Öncelikle ameliyata karar verme sürecim yaklaşık iki yılı buldu gerçekten süreci sindirmem ne istiyorum ya da istemiyorum emin miyim diil miyim ne olacak kötü olur mu vs birçoğumuz gibi kafamda deli sorular... Çok kıymetli doktorum Tevfik Sözen'e 11.08.2016 tarihinde ameliyat oldum. 2 yıl önce tanıştık ve hiç acele ettirmedi ameliyat için. Çünkü benim için doğru zaman bu zamandı.Ve iyi ki beklemişim diyorum.
12 yıl önce kemik eğriliğin'den ameliyat olmam sebebiyle, burnumda kıkırdak anlamında sorun olabileceği ve koska ile ekleme yapabileceğini söylemişti Tevfik Bey. Ve öyle de oldu burnuma kıkırdak eklemesi yapıldı. Çok başarılı bir ameliyat geçirdim. İyileşme sürecim uzun sürecek diye düşünürken 4. günümde annemin ''çok ilginç fazla morluğun şişliğin olmadı çoğu kişi de fazlaca morluk oluyordu gördüğüm kadarıyla'' yorumu bile sürece çok uzak olmasına rağmen her şeyi anlatmaya yetiyordu. Bugün tampondan da kurtuldum. Ve 7 günlük süreci resimli olarak paylaşmak istedim.Belki faydası olur diye.

Estetik Operasyona karar verdiğinizde gerçekten ne istediğinizi bilmek ve doktorunuzla paylaşmanız sonucu daha başarılı kılacaktır. Psikolojik olarak da zor bir süreç olan operasyon öncesi ve sonrası desteğini, ve güler yüzünü hiç esirgemeyen sevgili doktorum Tevfik Sözen Sonsuz Teşekkürler...

Bir estetik operasyon süreci + koska ile...

Herkese Sevgiler...

Eklentiler

• IMG_2197.webp
    IMG_2197.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 1.360
Bu arada Kosta olacaktı Can'ım çok tatlı çektiği için aklım Oray'a gitmiş kusura bakmayınız:)

Merhaba geçmiş olsun Umarım ilerleyen süreçte de resimleri paylaşırsınız birde Nasıl ulaşırız Tevfik BEy'e

Resim paylaşmanız çok güzel olmuş merak ettiğim kıkırdak eklemesinde estetiği ekleyen birşey oluyor mu bende daha önce ameliyat olmuştum

Bugün çıkan bantlarımdan sonra ikinci hafta fotoğrafımı paylaşmak istedim hala şiş olmasına rağmen durumumuz iyi...

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 736
Burnunuz kısa Zaman olmasına rağmen çok iyi görünüyor darısı başıma:) güle güle kullanın bende Tevfik Bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum

Çok doğal olmuş dudağınızda da bir işlem var mı acaba? Dolgu vs

Ayyyy çok güzel olmuş bende bir an önce ameliyat olmak istiyorum

Çok hoş görünüyor sağlıkla kullanın süreç çok zor mu? Bir de rakamlar yaklaşık olarak nedir? Kaş şeklinizi de çok beğendim:)

Bende yeni ameliyat oldum aynı anda hem burun hem yüzgerme Tevfik Sözen yaptı ameliyatımı.Merak edenlerle foto paylaşabilirim.Kendimi şanslı hissediyorum

Back
X