Tevfik Sözen'e ameliyat olanlar

Ben oldum memnunum.Doğallığı içtenliği ve mantıklı açıklamalarıyla güven duydum ve Tevfik hocaya ameliyat oldum.anlattıklarından hiç farklı bir süreç yaşamadım.nefes alma açısından görünüm açısından ve sonuçtan memnunum
İlk üç gün şişlik oldu üçüncü günden sonra inmeye başladı şişlikler bir haftada normale 10 günde de iyilrşme oldu.merak edenlerle foto paylaşabilirim
Hatta burun ve yüz germe ameliyatını birlikte oldum.sonuç sağlıklı ve güzel hissediyorum
banada atabilir misiniz fotoyu :))

tekfık sözen ... burun amelıyatı ıcın hacettepe 1660 tl estetık ıcın para alıyor gerısı hoca farkı dıye bır mebla nası oluyosa hoca para adı altında ucret alınıyor bılmıyorum... gazıyede gıttım 1500 tl para oduyosun baskada para odemıyorsun.. bence havadan para alınıyor
Bende ameliyat oldum Dr.Tevfik Sözene hem burun hem yüz ameliyatı
Saaadece hastanenin dönersermayesinden çıkan faturayı ödedim
Hiç hoca parası filan ne konuştuk nede ödeme yaptım
Çok şaşırdım inanın ilk defa duydum

Bende ameliyat oldum Dr.Tevfik Sözene hem burun hem yüz ameliyatı
Saaadece hastanenin dönersermayesinden çıkan faturayı ödedim
Hiç hoca parası filan ne konuştuk nede ödeme yaptım
Çok şaşırdım inanın ilk defa duydum[

burun amelıyatı ıcınde para odemedıysenız hayret... ılgınc

Ben oldum memnunum.Doğallığı içtenliği ve mantıklı açıklamalarıyla güven duydum ve Tevfik hocaya ameliyat oldum.anlattıklarından hiç farklı bir süreç yaşamadım.nefes alma açısından görünüm açısından ve sonuçtan memnunum
İlk üç gün şişlik oldu üçüncü günden sonra inmeye başladı şişlikler bir haftada normale 10 günde de iyilrşme oldu.merak edenlerle foto paylaşabilirim
Hatta burun ve yüz germe ameliyatını birlikte oldum.sonuç sağlıklı ve güzel hissediyorum
Merhabalar ben burda yenıyım tevfık beye amelıyat olmak ıstıyorum acaba bı gotogrfınızı görmem mumkun mü?

Back
X