Teyze değil de düşman akıl verin lütfen

Thes ise saff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
229
184
103
37
Slm hanımlar direk konuya girmek istiyorum

Benim teyzem amcamla evli yani aynı zamanda annemin eltisi oluyor.. yaklaşık 10 sene oldu amcamla evleneli ama evlendiği günden hayatımızı zehir ediyor.. annemin başka eltileride var onlarla arası iyi ama teyzem düşman gibi.. annemi toplum içinde sürekli aşağılıyor.. hep onunla kavga etmek için bahane arıyor.. yeni bişey alsak yada bir yere gezmeye gitsek suratını asıyor.. söylemediği laf kalmıyor.. hemen bizimle kavga ediyor. amcamı bize karşı doldurup üstümüze gönderiyor.. babaanneme sürekli bizi kötülüyor.. bizim bir sırrımız olsa hemen başkalarına açıklıyor.. herkese benim çocuklarım şöyle iyi böyle iyi diye anlatıp bizi kötülüyor.. yani anlatamayacağım derecede bizi aşağılıyor.. ancak yaşayanbilir.. annemde çok sever onu.. sözünü dinler.. birşey olsa ilk ona danışır.. kardeşimdir sonuçta der.. onun yaptıklarına karşılık hep susuyor.. birazda rezilliğinden korkuyor.. ne yapacaz biz bilmiyorum.. bu durum beni çok üzüyor.. bundan kurtulmanın bir yolu yokmu.. her namazdan sonra dua ediyorum "allahım onu ıslah et lütfen" diyorum.. şimdi yine babaanneme bizimle ilgili ağzına geleni söylemiş.. benim namusuma bile laf atıyorr.. babaannemde anneme; "sen sus bişey deme onunla baş edemezsin söylesin söylesin sussun" diyor.. bir akıl verin lütfen hem teyzem hem yengem atsan atılmaz satsan satılmaz allahım yardım et.. ya kendimi bildim bileli hayatı bize zehir etti kusura bakmayın belki biraz karışık oldu

uzak durun
annenizden kaynaklı problem
bu pisliklerine rağmen onu büyük olarak sayması normal değil
kadın doğruyum ki hala beni üstün görüyor havasında takılır
merhaba merhaba yeter fazlası zarar
belliki anneni kıskanıyor sizleri çekemiyor
anneniz ile yarış içinde olabilir eğer öyleyse durduramazsınız onun çirkinliklerini

Teyzen ya da yengen olmasi bu kadar seyi yasattigi halde gorusme zorunlulugu getirmez gorusmeyin ailemizdir severiz ama olmuyosa da zorlamamak lazim akraba var akrep gibi demisler o turden galiba
Aynen öyle başka yengelerimde var onlarla aramız çok iyi hiç bir sprun yaşamadık ama teyzem düşmandan bile daha kötü ne istiyor bizden anlamıyorum hatırlıyorum ben küçükken köşelerde gizli gizli çimdikliyordu beni ben küçüktüm ona ne yapmış olabilirim ki bana bunu yapıyordu

Aynen öyle başka yengelerimde var onlarla aramız çok iyi hiç bir sprun yaşamadık ama teyzem düşmandan bile daha kötü ne istiyor bizden anlamıyorum hatırlıyorum ben küçükken köşelerde gizli gizli çimdikliyordu beni ben küçüktüm ona ne yapmış olabilirim ki bana bunu yapıyordu
Sen bisey yap ya da yapma belkide cekemiyor sizi kiskaniyor belki de gorundugu gibi mutlu ve saglikli biri degil kendi mutsuzsa sizi de mutsuz etmek istiyo olabilir annenizle konuşun ya gorusmeyin ya da bayramda seyranda formalite olsun diye gorusun

uzak durun
annenizden kaynaklı problem
bu pisliklerine rağmen onu büyük olarak sayması normal değil
kadın doğruyum ki hala beni üstün görüyor havasında takılır
merhaba merhaba yeter fazlası zarar
belliki anneni kıskanıyor sizleri çekemiyor
anneniz ile yarış içinde olabilir eğer öyleyse durduramazsınız onun çirkinliklerini
Biz küçükken benle kardeşimi karların içine basıp dövdüğünü hatırlıyorum onun yüzünden psikolojimiz bozuldu

Sen bisey yap ya da yapma belkide cekemiyor sizi kiskaniyor belki de gorundugu gibi mutlu ve saglikli biri degil kendi mutsuzsa sizi de mutsuz etmek istiyo olabilir annenizle konuşun ya gorusmeyin ya da bayramda seyranda formalite olsun diye gorusun
Zaten annem artık onunla görüşmeme kararı aldı ama evlerimiz karşı karşıya bir şekilde yüz yüze geliniyor işte

Annenizle geçmişten gelen sorunları vardır ama anneniz yanlış yapıyor,kardeşim de olsa çocuklarımı ona ezdirmem,ne münasebet,ben olsam resmi görüşürüm,konuşacak serbestliği vermem ona.Neden sırlarınızı biliyor,aile sırrı denilen şey iyi geçindiklerimize bile anlatılmaz.

Annenizle geçmişten gelen sorunları vardır ama anneniz yanlış yapıyor,kardeşim de olsa çocuklarımı ona ezdirmem,ne münasebet,ben olsam resmi görüşürüm,konuşacak serbestliği vermem ona.Neden sırlarınızı biliyor,aile sırrı denilen şey iyi geçindiklerimize bile anlatılmaz.
Annem diyor kardeşimdir canımdır zamanında konuşmuş onunla işte ben diyordum anlatma anne ilerde bize koz olarak kullanır beni dinlemedi şimdi oda pişman

Biran benim teyzem zannettim yemin ediyorum fazlasi var eksigi yok bekarken cektirmedigi kalmadi kendi cocuklari hep iyi hep cici biz kotu annem yillarca beni ezdirdi simdi anladim diyo ama is isten coktaan gecti esimin ailesine bile neler soledi ayirmak icin bizi bence o teyze degil YILAN YILAN aman uzak durun gorustugunuz biri falan olursa da solemeyin gizlice evlenin yoksa cok basiniz agrir bukadarla kalmaz o kadin elinden gelen herseyi yapar boyleleri

Biran benim teyzem zannettim yemin ediyorum fazlasi var eksigi yok bekarken cektirmedigi kalmadi kendi cocuklari hep iyi hep cici biz kotu annem yillarca beni ezdirdi simdi anladim diyo ama is isten coktaan gecti esimin ailesine bile neler soledi ayirmak icin bizi bence o teyze degil YILAN YILAN aman uzak durun gorustugunuz biri falan olursa da solemeyin gizlice evlenin yoksa cok basiniz agrir bukadarla kalmaz o kadin elinden gelen herseyi yapar boyleleri
Reziliğinin sınırı yok malesef herşeyi yapabilecek kapasitede malesef

Annem diyor kardeşimdir canımdır zamanında konuşmuş onunla işte ben diyordum anlatma anne ilerde bize koz olarak kullanır beni dinlemedi şimdi oda pişman
Aile sırrı nedir onu da anlamam da,benim en fazla aldığım verdiğim borcum alacağım bana kalır paylaşmam yakınlarımla.Başka ne sırrı olur bir ailenin ki?
Sır dediğiniz aile içi dedikodular mı,mesela kv hakkında filan?
Kardeşim çocuklarımı horlayacak,dedikodusunu yapacak,canımdır diyeceğim,asla demem,anneniz de yarın pişman olacak sizi ezdirdiği için.

Biz küçükken benle kardeşimi karların içine basıp dövdüğünü hatırlıyorum onun yüzünden psikolojimiz bozuldu

uzak durun koparın bağlarınızı Allah korusun sizin evlatlarınıza anlık birşey yapar
daha 2-3 yıl önce üst düzey bir adam kıskançlıktan 4-5 yaşlarındaki masum çocuğu kör etti unutmayın
kendiniz ve geleceğiniz için koparın bağlarınızı

uzak durun koparın bağlarınızı Allah korusun sizin evlatlarınıza anlık birşey yapar
daha 2-3 yıl önce üst düzey bir adam kıskançlıktan 4-5 yaşlarındaki masum çocuğu kör etti unutmayın
kendiniz ve geleceğiniz için koparın bağlarınızı
Bizde koparıp atmak istiyoruz ama olmuyor hem annemin kardeşi hem amcamın eşi bir yerde hep bir araya geliniyor fazla samimi olmuyoruz ama bir yerde lafı belası gelip bizi buluyor geçen misafirlerim var pasta falan yaptım bana bu pastayı ne zaman yaptın diye sordu bugün yaptım dedim nasıl yetiştirdin o kadar işin arasında hayret ben dün yaptın sandım dedi aşağılıyo bizi resmen niye yetiştiremeyeyim elim kolum tutuyo çok şükür dedim benim yaşıtım teyzem var hep onunla kıyaslıyo beni onun her yaptığını yüceltiyor benim kini aşağılıyor geçen misafirlikte anneme bi sus be yeter konuştun ne kuru kalabalık yapıyosun dedi annem de herkes konuşuyo benim konuşmam mı sana dokundu dedi kavga çıktı anca kaçtık eve geldik arkamızdan demediğini bırakmamış rezilliği diz boyu hayatımızı cehenneme çevirdi

sürekli bir araya gelirsiniz (,doğum ölüm düğün ) yaniii neticede hem teyze hem yenge
sadece merhaba merhaba
bence tek çözüm bu

Reziliğinin sınırı yok malesef herşeyi yapabilecek kapasitede malesef

ee sizde rezillik yaptikca susacaksaniz hic yazmayalim biz, haddini bildirmek sizin elnizde istedigi kadar cirkef olsun siz daha sert olun ki bulasmasin. kendini bisey sanms zamanla. nasil sessiz kalmissiniz hayret dogrusu.

ee sizde rezillik yaptikca susacaksaniz hic yazmayalim biz, haddini bildirmek sizin elnizde istedigi kadar cirkef olsun siz daha sert olun ki bulasmasin. kendini bisey sanms zamanla. nasil sessiz kalmissiniz hayret dogrusu.
Susmamızın sebebi aşırı rezil cevap versek oturduğumuz yerde herkese bizi rezil kepaze eder iftira atar orada kalamayacak duruma getirir annemde üstümüze laf gelmesin namusumuza laf gelmesin diye susuyor

Bizde koparıp atmak istiyoruz ama olmuyor hem annemin kardeşi hem amcamın eşi bir yerde hep bir araya geliniyor fazla samimi olmuyoruz ama bir yerde lafı belası gelip bizi buluyor geçen misafirlerim var pasta falan yaptım bana bu pastayı ne zaman yaptın diye sordu bugün yaptım dedim nasıl yetiştirdin o kadar işin arasında hayret ben dün yaptın sandım dedi aşağılıyo bizi resmen niye yetiştiremeyeyim elim kolum tutuyo çok şükür dedim benim yaşıtım teyzem var hep onunla kıyaslıyo beni onun her yaptığını yüceltiyor benim kini aşağılıyor geçen misafirlikte anneme bi sus be yeter konuştun ne kuru kalabalık yapıyosun dedi annem de herkes konuşuyo benim konuşmam mı sana dokundu dedi kavga çıktı anca kaçtık eve geldik arkamızdan demediğini bırakmamış rezilliği diz boyu hayatımızı cehenneme çevirdi

hamaratligimi annemden aldim, senden alsaydim 2 gun once yapardim deseydin.

Back
X