Teyze meselesi

avokadobandi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2019
2
0
1
26
Şifremi unuttuğum için yeni hesap açtım kusura bakmayın. En özet şekilde anlatmaya çalışacağım. Erkek arkadaşımla uzun süredir birlikteyiz. Yakın zamanda askere gitti. Görüşmediği bir teyzesi var ailesi de görüşmüyordu. Son zamanlarda görüşmeye başladılar. Diğer teyzesi ona annelik yaparken bu teyzesi hiçbir kötü gününde yanında olmadığı yetmez gibi harçlık verip o parayı kızına harcattı. Kızının da yanımda söylediklerini paylaşmak bile istemiyorum. Askere gittiğinde bu teyzesinde bir gram endişe ya da iyi niyet görmek istemiştim onu da göremeyince iyice soğudum. Yemin törenine bizimle gelecekmiş ve ben hiç istemiyorum. Sırf bu sebepten kendim de gitmek istemiyorum. Bunca zamandır yanında olmayıp verdiği parayı dahi bir nevi geri alırken hoşuma gitmiyor. Karakter olarak da gerçekten düzgün degiller. Ne yapmalıyım?

Adamın kendi teyzesi. Sizi ilgilendirmez bence şu anda ilişkileri. Gitmezseniz üzülür ya da kırılırsa sevgiliniz umursamayıp gidin. İleride gerekmedikçe görüşmezsiniz. Böyle zamanda aileler iyi ya da kötü beraber olmak ister.

Adamın kendi teyzesi. Sizi ilgilendirmez bence şu anda ilişkileri. Gitmezseniz üzülür ya da kırılırsa sevgiliniz umursamayıp gidin. İleride gerekmedikçe görüşmezsiniz. Böyle zamanda aileler iyi ya da kötü beraber olmak ister.
Daha kötü günlerde yanında asla değildi. Her şey düzene oturunca aklına gelmesi hoş gelmiyor

Daha kötü günlerde yanında asla değildi. Her şey düzene oturunca aklına gelmesi hoş gelmiyor

Çoğu akraba böyle zaten. Bu seni ilgilendirmez şu aşamada. Sevgilin için gideceksen git. Evlenip barklanınca teyzeni, halanı emmini dayını şu sebeple sevmiyorum, görüşmek istemiyorum dersin. Sınır çiz kendine.

Neler yaşandığını tam bilemezsiniz. Aile içinde olan olaylarda herkes kendini haklı görüyor. O yüzden hiç karışmayın. Siz herkese saygılı davranın. İnsan ayırmadan.yani mesafeyi koruyun ama iyi davranın. Sadece teyzeye karşı değil. Tüm ailesine karşı. Onların iç kavgalarına falan hiç karışmayın.

sizi ilgilendirmez kendi kendinize tribe girmişsiniz.

Back
X