Teyze oluyurum ama ??????

2.5 yıllık evliyiz cocuk yok henuz istiyoruz ama olmadı her ortamda bu sahısların bebek konusunu acmaları beni de bunalttı ne anlayıssız insanlar var bi kere sanane isteseler yaparlar yada olmuyodur dimi

Ayrıca kısır olunca noluyo yani :KK11: dünyaya bebek getirince en mükemmel insanlar biz olmuyoruz. Şuan iki oğlum var rabbim hayırlı ömür nasip etsin inşallah ama kimse de madalya takmadı yani doğurduk diye.
Takma kimseyi doğurunca nolacak ki de ? Soranlara ya da siz.niye doğurdunuz ki de tıka lafı ağızlarına :KK50:
Madalyalanmadık malesef evet :D üstüne daha çok sıkıntı oluyor o bazı insanlar çocuğun olunca yine karışır o konu komşu :)

Kardesiniz cok bozuluyodur bu duruma.yapmayin ne olur.insanin dogum tarihi degismez ki.elalem kimki.
Pisman olursunuz.nasil durdunuz buncazaman.
Ben bebegimi kaybettigim hafta ablam hamile kaldi ikinciye.
Bebek dogdugu gun atladim sehir disindan kostum gittim..o tat o an bambaska.
sizin adınıza üzüldüm inşallah tekrar tadarsınız o mutluluğu Rabbim sabır versin ,
kardeşime söylemedim tabi ondan gitmediğimi ama gidip görmek kokusunu içime çekmek istiyorum bende tabi .zaten hassasım bu konuda en küçük bi laf sokmalarında dayanamam ağlarım kesin oyüzden cesaret edememiştim ama haklısınız gitmem lazım ne olursa olsun

Demeleri ve yüze vurmaları kötüde sizde hemen çocuk yapanlara saydırıyorsunuz şuan zihniyet bellide nedir bende 18 yaşındayım ve bebeğim olsun diye uğraşıyorum istiyorum

Hani nerede saydırmışım? Evet zihniyet belli yalan mı?
Ben evleneli bir kaç ay olmuş bu konuda konuşmaya cüret eden birine gerekli cevabı verdim ve sustum.
Allah gönlünüze göre versin ama bana göre 18-19 yaş çocuk sahibi olunacak bir yaş değil. Bu da benim düşüncem. Kimseye de saydırmadım siz gocundunuz.

Hani nerede saydırmışım? Evet zihniyet belli yalan mı?
Ben evleneli bir kaç ay olmuş bu konuda konuşmaya cüret eden birine gerekli cevabı verdim ve sustum.
Allah gönlünüze göre versin ama bana göre 18-19 yaş çocuk sahibi olunacak bir yaş değil. Bu da benim düşüncem. Kimseye de saydırmadım siz gocundunuz.
Daha deminde yazdığınız gibi Zihniyet belli tamam mı? Deyişinizden bahsediyorum. Ayrıca onlara cevap vermenizi sorgulamadım.

benden 8 yaş ve 9 yaş küçük yeğenlerim birer ay arayla hamile kalmıştı.onlar için sevindim çünkü benim çektiğim sıkıntıyı çekmeyecekler diye .ama buruk bi sevinç.ailelerdeki sevinci tahmin bile edemezsiniz.kimsede demedi kardeşimizin yıllardır bebeği olmuyor .birsürü tedaviye rağmen.yanında hassas olalım.çünkü benim 5 yıldır olmuyordu.densizin teki seninle evlenenler in hepsinin kocaman çocukları oldu senin neden yok demişti.hayırlısı diyebilmiştim sadece.

Ve bende çok yakınlarım hariç kimseye bebek istediğimi söylemiyorum Allah korusunda bir problem oldu mu istemiyorum ben diyebileyim çünkü kendi derdim bana yeter onlarıda çekemem. Ama 18 yaşında hemen hamile kaldı denince sinir oluyorum olabilir bende asla dedim ama istiyorum şuan deli gibi. Bende dedim aaa evlendiği gibi yaptı korunmayı beceremedi diye ama meğer evlenince duygular değişiyormuş.

Daha deminde yazdığınız gibi Zihniyet belli tamam mı? Deyişinizden bahsediyorum. Ayrıca onlara cevap vermenizi sorgulamadım.

Ben inandığım şeyi her zaman savunurum. Gocunanlar benim problemim değil.
Ayrıca 'tamam mı?' değil 'yalan mı?' yazdım arada anlam farkı var.
Sizin neyi sorgulayıp sorgulamadığınızla ilgilenmiyorum.
Konuyu saçmasapan uzatıp saptırmanın alemi yok. Yorum yapmazsanız sevinirim.

Ben inandığım şeyi her zaman savunurum. Gocunanlar benim problemim değil.
Ayrıca 'tamam mı?' değil 'yalan mı?' yazdım arada anlam farkı var.
Sizin neyi sorgulayıp sorgulamadığınızla ilgilenmiyorum.
Konuyu saçmasapan uzatıp saptırmanın alemi yok. Yorum yapmazsanız sevinirim.
Konuyu uzatmak değil niyetimde bence senin sinirlerin bozuk...

benim bebek istwdiğimi cümle alem biliyordu üstüne neden yapmıyorsunuz diyorlardı, ben de biz bebek istiyoruz da o daha bizi istemiyor diyordum:) ama kısır mı bilmem ne ne biçim laf bunlar, insanlar kendilerin bu haddi nerden buluyorlar anlamıyorum. Bir keresin de kayın validem evlendikten sonra lafını yaptı o zaman daha düşünmüyorduk aman sen yaptı da ne oldu görüyoruz dedim bir daha lafını etmedi. Annenize sorduklarında gençlerin kendi hayatı ben bile sormuyorken sizin ne haddimize desin. Eş dost öyle laf söylenmez kalbi kırılır diye falan da duşınmesin onlar bu lafları söylerken düşünüyorlar mı karşıdakini!

Kısmet de gec ya. Bana da evlilik soruları geliyor bazen. Otomatige baglıyorum.
-Ne zaman evleneceksin? -kısmet.
- Var mı aday?- kısmet.
- Sen zor beğenirsin zaten. - kısmet. :-)
Detay verme. Detay verdikçe insanlar üstüne gelir. Ha birde cidden takma. Ben takmiyorum . Çünkü burasini okudukca evlenmek değil doğru insanla evlenmek onemliymis anladim. O yüzden kısmete başlıyorum. Zaten bir süre sonra da kimse bir şey diyemiyo. Bir de bu tiplere değer verme. Asagilayici bak bıyık altindan gül. Sen bir insana cevap verir açıklama yaparsan değer vermiş olursun :-)

Çok üstüne geldiklerinde sizi ilgilendirmez herkes haddini bilsin de bu ne terbiyesizlik ne boş insanlar var ya

Merhaba arkadaşlar
Benden 2 yaş küçük kardesim hamile
Çok sevindik ailecek
Ama bazı kendini bilmezler anneme "diger kizın niye getirmiyor yok kısır mı yok bilmem ne
Kafayı yemiş hepsi ya
Alısmışlar 3 ay sonra hamile kalmaya
Çünku hayattatki amaçları evlenip kös kös oturmak bebek getirmek gün yapmak vss
Moralimi bozuyor bunlar
Bunları diyenlerin çocukları da Allaha emanet yaşyolar

Cevap vermyrum hiç birine
Niye sordunuz diyorum
Neden merak ettiniz diyorum
B@şka neler soyleyebilirim gıcık olamalrı için
Tessekkürler
Siz mi veriyosunu de bebeğiii !! Size mi kaldı de allah mı oldunuz de ben istemiyorum olursa olur olmazsa yapacak bişey yok nasip kısmet bu işler . İnsanlar ne kadar alçak yaa bu kadar olmaz kısır falan çok ayıp

İstemiyormusun :) bide ben keyzelik yapaym. Valla mahalle baskısı zor iki ay dayanabldm şimdiki aklım olsa terslerdim fazla yumusak olup üzüleceğime onlar üzülsün..

Merhaba arkadaşlar
Benden 2 yaş küçük kardesim hamile
Çok sevindik ailecek
Ama bazı kendini bilmezler anneme "diger kizın niye getirmiyor yok kısır mı yok bilmem ne
Kafayı yemiş hepsi ya
Alısmışlar 3 ay sonra hamile kalmaya
Çünku hayattatki amaçları evlenip kös kös oturmak bebek getirmek gün yapmak vss
Moralimi bozuyor bunlar
Bunları diyenlerin çocukları da Allaha emanet yaşyolar

Cevap vermyrum hiç birine
Niye sordunuz diyorum
Neden merak ettiniz diyorum
B@şka neler soyleyebilirim gıcık olamalrı için
Tessekkürler
Canim malesef kardesiniz dogum yapana kadar bu sorular bitmiycek. Bide sizden kucukmus. Cocuk doguncada bitmez sira sende diycekler hazirlikli ol.

Back
X