teyze

yagmurum17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2017
17
26
3
40
Merhaba arkadaşlar benim bir teyzem var annem caya cagırdı çağırdığımıza bin pisman olduk bi sinirle geldi bize laf carptı böyle teyze olurmu.aslında kendisini çok seviyoruz

Merhaba arkadaşlar benim bir teyzem var annem caya cagırdı çağırdığımıza bin pisman olduk bi sinirle geldi bize laf carptı böyle teyze olurmu.aslında kendisini çok seviyoruz

Merhaba arkadaş. Benim de bir dayım var, annem çaya çağırmadı, çağırmadığımıza da bin pişman olmadık. Kendisi sinirlenmedi, böyle dayı olur mu? Biz de kendisini çok severiz.

Hmm... Mevzu derin anlaşılan...
Konuyu birazcık daha açsaydın belki "böyle teyze olur mu" kısmına kanaat getirebilirdik.

Teyzeleri sevelim , koruyalım bagrimiza basalim lütfen :) bı teyze olarak sizi kınıyorum

Bı mesele varsa annenle ikisi arasında kalsın. Kendince kardesine trip atmış olabilii ,sol tarafından kalkmış olabilii, her şey olabilir. Bence sen karışma ve o seni seviyordur eminim kesin yüzde yüz

Bende bi teyzeyım vay bee .
İlerde yeğenım böyle konular açarmı acaba .

Herkesin teyze-yeğen kriterleri farklıdır.
Sen anlat biz karar veririz..

Sen de teyzene laf soksaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…