Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben tuana ismini çok beğeniyorum çok hoş yanına ne uyar bilemedim ama ilk ismi tuana olacaksa yani öyle seslenecekseniz soyadınıza uygun ikinci isim bulun derim benim çocuğum olsa kaç isim koyarım bilmem 3-5 allah ne verdiyse
benim aklimdan surekli bi kizim daha olursa ya almila yada almina koyarim diye geciyo ama tuana isminide begeniyorum yanina ne konurki ben bisey bulamadim
ben tuana ismini çok beğeniyorum çok hoş yanına ne uyar bilemedim ama ilk ismi tuana olacaksa yani öyle seslenecekseniz soyadınıza uygun ikinci isim bulun derim benim çocuğum olsa kaç isim koyarım bilmem 3-5 allah ne verdiyse
benim aklimdan surekli bi kizim daha olursa ya almila yada almina koyarim diye geciyo ama tuana isminide begeniyorum yanina ne konurki ben bisey bulamadim
Yagmur tuana da guzel duruo.. Hosuma gidio.. Kizim olursa dusunurdm hep taki esimin eski nisanlisida aynisini dermis hep o anda o isim bitti bnm icin :))
Tesekkur ederim, seninde hayirli olsun. Cok sevindim kizin olmasina :) Saglikli hayirli olsun da kiz/erkek farketmez tabii, ama ben de kizim olmasini istiyorum. Bakalim, hayirlisi.. Kac ayliksin?
Allah kızını sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm bende ocakta doğum yapıcam inşallah Allah nasip ederse oğlum olacağını öğrendim kızım olsaydı adı Miray( yılın ilk ayında doğan ay gibi parlak demekmiş sanırım) olucaktı Farsça bir isim