teyzeleri kızıma isim bulamıyoruz :(

kızlar yardım edin kızıma isim bulamıyoruz.tuana nasıl sizce.iki isim istiyoruz

ben tuana ismini çok beğeniyorum çok hoş yanına ne uyar bilemedim ama ilk ismi tuana olacaksa yani öyle seslenecekseniz soyadınıza uygun ikinci isim bulun derim :1: benim çocuğum olsa kaç isim koyarım bilmem 3-5 allah ne verdiyse :27:

benim aklimdan surekli bi kizim daha olursa ya almila yada almina koyarim diye geciyo ama tuana isminide begeniyorum yanina ne konurki ben bisey bulamadim

Tuana mina
Tuana liva
benm cift isimde begendklermden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben tuana ismini çok beğeniyorum çok hoş yanına ne uyar bilemedim ama ilk ismi tuana olacaksa yani öyle seslenecekseniz soyadınıza uygun ikinci isim bulun derim :1: benim çocuğum olsa kaç isim koyarım bilmem 3-5 allah ne verdiyse :27:

bana kalsa bende birsürü isim koyarım ama işte :)

ablamın 2. kızı yeni oldu ismini aymila koydu
ilk kızına da tuana ismi i koymuştu

ikisi de çok yakışıyor yeğenlerime bu isimler tek kullanılsa daha iyi gibi geliyor bana da

Yagmur tuana da guzel duruo.. Hosuma gidio.. Kizim olursa dusunurdm hep taki esimin eski nisanlisida aynisini dermis hep o anda o isim bitti bnm icin :))

KÜNFEYEKÜN..Kesmem ümidimi Huda'nin lutfundan,zira keremi lutfu fazladir benim ümidimden !

Allah kızını sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm bende ocakta doğum yapıcam inşallah Allah nasip ederse oğlum olacağını öğrendim kızım olsaydı adı Miray( yılın ilk ayında doğan ay gibi parlak demekmiş sanırım) olucaktı Farsça bir isim

Back
X