teyzeleri ogluma kiz ariyorum:)

Şimdi bu dünya yakışıklısı delikanlıyı kaçırmışmı oluyoruz.canım benim çok tatlı çok Allah oğluşunla sana tüm sevdiklerine güzel ve uzun ömürler versin.

çok güzel bir çocuk...maşallah diyelim nazar değmesin...:)

Allah bağışlasın...

Şimdi bu dünya yakışıklısı delikanlıyı kaçırmışmı oluyoruz.canım benim çok tatlı çok Allah oğluşunla sana tüm sevdiklerine güzel ve uzun ömürler versin.

daha taliblimiz cikmadi yoksa senin de mi erkek canim tesekkur ederim Allah sana ve bebisine ve tum sevdiklerinede uzun ömür versin guzel dileklerin icin tesekkur ederim.a.s.

masallah pek bir guzel annesi Allah bagislasin boncugunu,ama nisan annesiyim bu nisan babalari cok kiskanc daha 3 aylik kiz icin kiskancliga basladi evlendirmem o benim kizim kimselere vermem diye geleni kapidan cevirecekmis yandi kizim isimiz var bu babayla:)))

:dance:
ccanım maşallah ya çok güzel oğlun allah uzun ömürler sağlıklı ggünler nasip etsin inşallah seninkine ve bizimkilere kızım olsaydı verirdim ama benimde oğluşum var 6 aylık yakında bizde kız aramaya başlıycaz şimdiden tutturdu annecim ben evlenmek istiyorum diyye :dance: allahım sana ve bütün annelere hayırlı damat ve hayırlı gelinler nasip etsin inşallah AMİİİN

maşallah çok güzel..yesin teyzesi onu.... lardan saklasın rabbim...

arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim.oglum da ellerinizden oper.Allah hepimizin bebislerini, cocuklarini ve kocalarini:asigim: bagislasin... mor menekse sana oglumu verdim gitti:lepi:.oglum biraz yaramaz biraz da geceleri uyumuyor. o kadarcik.

Olsun bende gece oturmayı çok seviyorum,beraber otururuz
Sonunda buldum hayatımın erkeğini:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…