• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teyzem, Vicdan.. :((((

Teyzem görümcesinden kaynanasindan cok cekmis. Annemi yetiştiren de teyzem. Ha teyzemin tek hatasi sivri dilli olmasi

iste anacim, sivri dilli olmican.
Ama ne olursa olsun oglunun annesini boyle ortada birakmasi hicbir sekilde maruz gorulemez.
Kizi icin bir sey diyemiyorum, ne de olsa kocasina ezik bir kadin, para kazanmayan bir kadin.
Ama istese gunduzleri bir kac saatligine gelip annesinikontrol edebilir.
Kendi evlatlari napicak acaba onlara.
Allah yardiminiciz olsun.
Teyzene uzuldum.

kızının bakması lazım wc işlerini falan kızı yapmayacakd a kim yapacak anne gibisi var mı. gelin yaparsa görev gibi yapar çok fedakarolmadığı müddetçe.

Evlatları hayırsız, kızı arada sırada gelir bulaşık yığar gider, daha evin tozunu almışlığı yoktur. Iki lafından biri de "kocam.." olur. Gelini de teyzemle konuşmuyo, oglu Mersinde. "Gelin bakın desek alacagimiz cevap belli.. teyzemde yazık mahcup bize karsi. Yine de agzinda hep evlatlarim yavrularim...
Allah yardimciniz olsun.

Anneniz acik acik konussun bu sefer ben bakamayacagim bakıcı tutacagiz parasini verecek durumumuz da yok sizin odemeniz gerek desin. Gercekten onlarin gorevi bu. Kendileri bakmiyorlarsa da hasta bakicilar var gece gec saatlere kadar duran yada hep yaninda da kalabilir parasi neyse versinler anneleri degil mi? Gelsin eve ne anneniz yorulur ne teyzeniz rahatsiz olur guzel guzel bakar iyilesene kadar. Cocuklari da oderler bence parayi buna da acik acik hayir diyemezler. Diyebiliyorlarsa da Allah ıslah etsin artik ne diyeyim iste o zaman insanlik ölmüştür.

Annenizden ve Babanızdan Allah ebedi razı olsun büyük gönüllü insanlarmış. Bu arada kimsesiz ve haksız yere dışlanmış bi insana yardım etmenizin mükafatını bu dünyada yada öbür dünyada kat be kat alırsınız. Durumumuz iyi değil diyorsun gerçi ama aklıma şöyle birşey geldi dizinden ameliyat olunca kısa bir süreliğne yürüyemiyorlar acaba o sürede de bakıcı birini tutsanız en azından ihtiyacı olan ne bileyim en fazla 1-2 aylığına. Teyzeniizn eşinden maaşı var mı yada yaşı dul teyzelere maaş bağlanıyormuş. Evde yaşlı bakanlarada 400 tle mi tam bilmiyorum maaş bağlandığını duydum. Annezden Babanıza tekrar maşallah diyorum mert davranmışlar.

bencede geline değilde kızına yakışır bakmak... ama diğer tarafta maddi olarak yardıme edecek ve arada alacak bakacak annesine evlatlık görevini yerine getirecek 2 side

bencede geline değilde kızına yakışır bakmak... ama diğer tarafta maddi olarak yardıme edecek ve arada alacak bakacak annesine evlatlık görevini yerine getirecek 2 side
Kızı teyzemin evinde toz almaz, daha bulaşık yıkadığına şahit değilim bırakın bakmayım, annem bugün konuştu "ameliyat sonra olamazmı neyse yeaa bakarız işte işim var" demiş. Benim hala elim ayağım titriyo

Kızı teyzemin evinde toz almaz, daha bulaşık yıkadığına şahit değilim bırakın bakmayım, annem bugün konuştu "ameliyat sonra olamazmı neyse yeaa bakarız işte işim var" demiş. Benim hala elim ayağım titriyo

yazık ya bi insan nasıl annesine bakmaz aklım almıyor..

yazık ya bi insan nasıl annesine bakmaz aklım almıyor..
Ve kızıyla aynı ilçede oturuyoruz yürümeyle 20 dk arabayla 5 dk da burda. Bauramda bile 2. Yada 3.günde gelir teyzeme. Oğlu zaten Allaha emanet, karisinin agzinin icine bakiyo. Sanirim teyzem bize kaldı

valla canım Allah kolaylık versin size bu iyiliğiniz insanlığınız karşılılsız kalmaz. annen yeğenleriyle konuşsun bakıcı tutacağınızı söylesin aylık olarak her iki çocuğuda yarı yarıya para versinler madem bakmıyolar yanlarına almıyolar maddi olarak bişeyler yapsın yazık annen nasıl yetişsin okadar şeye onlarda elin altına taşı koysunlar nasıl insanlar var ya aklım almıyor anne baba bu ya yedi kat el değil ki :KK12:

bende kaınvalidemi sevmem hatta bebeğime bile bakamsını rica ettim bakamam bakıcı baksın dedi ama allah vermesin hastalık durumunda eşim benim aileme bende onun ailesine sırtımızı dönemeyiz bu dünyanın öteki tarafıda var.şartlarımızın dahilinde en iyisini yapmaya çalışırız.allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin çok zor böyle durumlar.

evlatları ne kadar vefasız,vicdansızmışlar.anneleri hasta,onlara muhtaç onlarda kendi keyiflerinde.
allah kimseye böyle evlat vermesin.
annenize helal olsun.sahip çıkmış ablasına ama anlaşılan annenizden başka diğer (teyzenizide elersek) 13 çocukta hal hatır bilmez ve sormazlar.bütün yükü annenize bırakmışlar resmen.
genelde nasıllar gelip ablalarının halini hatrını soruyorlar mı?birşeye ihtiyaçı olduğunda alıyorlar mı,maddi yardım ediyorlar mı? yoksa hepsini anneniz mi karşılıyor?

Allah yardımcınız olsun.
İnşallah evlatları insafa gelir; yoksa bilsinler ki aynı muameleyi ileride kendi çocuklarından görürler..
Rabbim adildir...

Anneniz çocuklarıyla konuştuğu halde o bakmıyor,öteki bakmıyorsa teyzenize yine anneniz bakacak gibi görünüyor atamayacağınıza göre... Bu arada geçmiş olsun.

evlatları ne kadar vefasız,vicdansızmışlar.anneleri hasta,onlara muhtaç onlarda kendi keyiflerinde.
allah kimseye böyle evlat vermesin.
annenize helal olsun.sahip çıkmış ablasına ama anlaşılan annenizden başka diğer (teyzenizide elersek) 13 çocukta hal hatır bilmez ve sormazlar.bütün yükü annenize bırakmışlar resmen.
genelde nasıllar gelip ablalarının halini hatrını soruyorlar mı?birşeye ihtiyaçı olduğunda alıyorlar mı,maddi yardım ediyorlar mı? yoksa hepsini anneniz mi karşılıyor?
Hayır, işte telefonda konuşurlar ayda yılda bir gelirler. Ama teyzeme ev döşerken kimse elini cebine atmadı. Ev temizligini ben yaptım ( o zaman 13 yaşindaydım cam sildim). Kızı gelmedi bile. Geldiğinde ev dayali döşeliydi( maddi durumlari gayet iyi) çay bardağı seti almış annesine ! Hey Allahim aklima geldikce deliriyorum. Gelini de gelir yer içer kalkar. Teyzelerimin dayılarımın hepsi dünya telaşında. Ee bizde de erkek kardeşim hasta.. sanki bütün yük annemle benim üstümde

bende kaınvalidemi sevmem hatta bebeğime bile bakamsını rica ettim bakamam bakıcı baksın dedi ama allah vermesin hastalık durumunda eşim benim aileme bende onun ailesine sırtımızı dönemeyiz bu dünyanın öteki tarafıda var.şartlarımızın dahilinde en iyisini yapmaya çalışırız.allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin çok zor böyle durumlar.

Teyzem de mahcup bize karşı, annem ne yapsın annemin de yaşı olmuş 50. Ben teyzemi kaldırıp indiremem bi deri bi kemiğim. Kardeşim hasta, evde soyunuyo bazen bize vuruyo halıları topluyo elini ısırıyo( hiperaktif, otizm ve epilepsi hastası). Biz napalım şaştık kaldık

Teyzem de mahcup bize karşı, annem ne yapsın annemin de yaşı olmuş 50. Ben teyzemi kaldırıp indiremem bi deri bi kemiğim. Kardeşim hasta, evde soyunuyo bazen bize vuruyo halıları topluyo elini ısırıyo( hiperaktif, otizm ve epilepsi hastası). Biz napalım şaştık kaldık
allah yardımcınız olsun zor bir durum.inşallah allah evlatlarına biraz vicdan verirde elinden tutarlar .

Back
X