Teyzemi kırmadan nasıl belli edebilirim rahatsızlığımı?

boza

...
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Temmuz 2006
4.932
9.488
683
40
Ailemden uzak fakat teyzemin yaşadığı bir şehirde yaşıyorum. Ben çalıştığım için sıklıkla gidemiyorum, genelde onlar beni ziyarete geliyorlar. Ancak ne zaman onlar evime gelseler teyzem de sürekli bize geliyor. Onu ve ailesini çok seviyorum ancak kendi anne babamla özel zaman geçirmeyi özlüyorum. Geçtiğimiz hafta ailem buradaydı ve yine aynı şey oldu. Öyle ki, sabah kahvaltıdan sonra geliyor ve evine ancak yatma vakti geldiğinde gidiyor. Ailemi özlüyorum ve onlarla başbaşa zaman geçirmek istiyorum. Konuşacak konularımız oluyor ancak konuşamıyoruz. Tabi ki de teyzem ne zaman isterse buyursun gelsin, başımın üzerinde yeri var ancak bazı zamanlar da bizi kendi kendimize bıraksın istiyorum. Bunu onu kırmadan nasıl belli edebilirim? Fikri olan var mı?

annen geldiğini söylemesin
daha sonra söylersin
eminimki bunun üstünde düşünür
haber veriliyorsa gelmek zorundadır canım

şimdi teyzene ne desen kırılır.en iyisi anneler gelirken söylemesinler kızımızında haberi yoktu süpriz yaptık desin.annenle 1,2 gün hasret giderin sonra söylersiniz yapacak birşey yok.sonuçta onunda kardeşi özleyebilir.

bence annen teyzene uygun bi şekilde belli edebilir durumu...
sonuçta onlar kardeş normal karşılarlar birbirini...

ya annen habersiz gelicek yada belli edecek biraz
oda karde$ini gormuyor ozluyodur
anneyin gelip tayzenin yanina ziyarete gelmemesi abes kaçar zaten

annen geldiğini söylemesin
daha sonra söylersin
eminimki bunun üstünde düşünür
haber veriliyorsa gelmek zorundadır canım

bence de anneler geleceklerini söylemesinler...söylerlerse gelir tabi...

bence annen teyzene uygun bi şekilde belli edebilir durumu...
sonuçta onlar kardeş normal karşılarlar birbirini...

ya annen habersiz gelicek yada belli edecek biraz
oda karde$ini gormuyor ozluyodur
anneyin gelip tayzenin yanina ziyarete gelmemesi abes kaçar zaten

Haber vermeden gelme olayını bir kez yaptık, sonra çok kırıldığını belli etti. Üzüldü annem de haliyle. Telefonda konuşurlarken söyleyiveriyor Boza'yı ziyarete gideceğiz diye. Tabi ki de görüşecekler sonuçta kardeşler özlüyorlar birbirilerini. Ama benim rahatsız olduğum nokta bu olayın sürekli olması. Annem de teyzem kırılır diye belli edemiyor, aynen ben de. Ama annemler 5 gün bendeyse 5 gün de teyzem bende. Ben istiyorum ki "sizin de konuşacaklarınız vardır" deyip en azından 1 günü bize bıraksın. Ama olmuyor maalesef.

baban belli etse çokmu kirilir ki teyzen
sonuçta onun kardesi deil daha soguk kanlidir baban bi erkek olarak

Anneniz size misal beş günlüğüne geliyorsa, teyzenize üç günlüğüne geliyorum desin ve size geldikten iki gün sonraki tarihi söylesin gelme tarihi olarak da, başka kırmadan bir çözüm bulamadım ben malesef...

teyzenizin evi size yakınmı eğer öyleyse sana gelmeyi düşünüyoruz diyin.gidin 2 saat kadar oturun sonra bizim çarşıda işimiz var diyin kalkın.

teyzenizin evi size yakınmı eğer öyleyse sana gelmeyi düşünüyoruz diyin.gidin 2 saat kadar oturun sonra bizim çarşıda işimiz var diyin kalkın.

Yaklaşık 20-25 dakikalık bir mesafe. Bir daha geldiklerinde bunu bir deneyelim. Teşekkür ederim fikir için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…