- 18 Mart 2013
- 3.767
- 12.151
- Konu Sahibi En buyuk kk
Merhaba arkadaşlar, benim bir teyzem var, aynı şehirde yaşıyoruz boşanmış ve yalnız yaşıyor. Geçen gün sevdiği insandan bir kazık yedi ve kalbi epey kırıldı yapayalnız desteğime ihtiyacı olduğu esnada ben sevgilimi görmeye (başka şehirde yaşıyor) gittim. Neyse döndüm, bu sabah arayıp kahvaltıya çağırdı ama ben çok ama çok hastayım bir de ev arkadaşım da kendi sevgilisi nedeniyle ağlıyordu evde onu yalnız bırakmak istemedim, bir de yeni duş almıştım ve ehemen evden çıkarsam hastalığım coşar diye düşündüm ondan arayıp "akşam buluşalım mı?" dedim. O önce tamam dedi sonra arayıp "Ben eve gidince uyuyorum sen yorgunsan ben de yorgunum görüşürüz!" diyerek telefonu suratıma kapattı.
Şimdi tabi ki haklı aslında ama birincisi sevgilimin 130.000 TL borcu var intiharın eşiğinde onu görmeye gitmek zorundaydım yoksa telefonda kavga ediyoruz çok. İkincisi gerçekten aşırı hastayım ve ev arkadaşımı da yalnız bırakmak istemedim. Onu bilerek yalnız bırakmış değilim yani. Sürekli de telefonla arıyorum ama yetersiz buluyor. Sizce yarın sabah arayıp bu sefer ben mi kahvaltıya çağırsam ki? Sürekli herkesin bana küsmesinden bıktım ben de insanım bir yerde...
Şimdi tabi ki haklı aslında ama birincisi sevgilimin 130.000 TL borcu var intiharın eşiğinde onu görmeye gitmek zorundaydım yoksa telefonda kavga ediyoruz çok. İkincisi gerçekten aşırı hastayım ve ev arkadaşımı da yalnız bırakmak istemedim. Onu bilerek yalnız bırakmış değilim yani. Sürekli de telefonla arıyorum ama yetersiz buluyor. Sizce yarın sabah arayıp bu sefer ben mi kahvaltıya çağırsam ki? Sürekli herkesin bana küsmesinden bıktım ben de insanım bir yerde...