- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.814
- 248
- Konu Sahibi Gelinlikcagindakikiz
İğrençlik bu ya .. kızım git 1-2 alışveriş merkezi falan gez. Dışarı çık oksijen al. Beynin erör vermiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banyonun kapisi yok zaarBen banyo yaparken teyzeoğlu... Aqhahaaqhakaha, banyo yaparken izledi, seviyordum izin verdim ne la, arıza mısınız?
Eki Görüntüle 2038573
Banyo detayı ile fark olduğuna inandırdı benceKonu sahibi banlandiginda,neden ban yediğini kounun fake olup olmadigi hakkinda bize bilgi verilse keşke...
Fakat guzel eglendikbence konu sahibi banlanınca konunun açık kalması çok anlamsız. konu fake ise temelli konuyu da kapatsınlar. 10 sayfa mesaj atılmış am akonu sahibi banlı. saçma yani.
Fakat guzel eglendikbanyo kismi beni benden aldi acikcasi..
açıkçası ben eğlenmedim. rahatsız oldum.
bana çok anlamsız geliyor henüz birinci sayfada olan bi konunun sahibinin banlanması ama konunun açık olması.
biraz ortam şenlendin
Ne.mesala hem dinen hem kanunen yasak olmayan, ama yanlis olan bi tane ornek?Yemin ediyorum kusucam ya. Buna normal diyenin ben aklına şaşayım. Dinen de kanunen de yasak olmayan bir sürü şey var hadi onlara da normal diyelim bu nasıl bir zihniyet. Ahlaken ve etik olarak yan-lış-tır nokta. görece bir durum değil bu her şeyden evvel tıp çocuğunuzun sakat olma ihtimali var diyor. Dünyada milyarlarca insan dururken neden bu riski göze alayım insan hayatı söz konusu. Benim midem almıyor kaldırabilenlere geçmiş olsun.